USSKG nagradio Milanka Petrovića

78

Univerzitetski sportski savez Kragujevca doneo je odluku da će se od ove godine vršiti nagrađivanje u oblasti studentskog sporta, a među nagrađenima našao se i predstavnik Srbije na Zimskim olimpijskim igrama Milanko Petrović.

Finalni dan USSB

Rektor Univerziteta u Kragujevcu Slobodan Arsenijević je podelio nagrade najboljima u čak sedam kategorija. Za najpopularnijeg  sportistu u protekloj godini nagrađen je Dragomir Jovičić, a najpopularnija sportiskinja je odbojkašica Iva Gačić. Najbolja manifestacija je Kup Rektora 2013. čiji je organizator bila Studentska organizacija pedagoškog fakulteta u Jagodini. Najuspešnija ekipa je 3×3 basket reprezentacija Univerziteta Kragujevac. Najbolji međunarodni uspeh postigao je već pomenuti biatlonac Milanko Petrović ,a a za najuspešnijeg sportistu i sportiskinju proglašeni su Dejan Ćetenović i Anđela Franik.

Zbog svih pozitivnih dešavanja rešili smo da ustanovimo jedinstvenu manifestaciju pod nazivom „Sportski ponos Univerziteta“ sa željom da se istaknu fantastični uspesi “, navodi se na zvaničnom sajtu USSKG.

Više informacija možete naći na sajtu USSKG.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB