USSB: Počinje rukomet

107

Utakmicama u subotu i nedelju počinje rukometna liga pok pokroviteljstvom Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Na programu je sedam mečeva od kojih je pet u muškoj a dva u ženskoj konkurenciji.

Ligu otvaraju rukometaši Matematičkog fakulteta koji svoj meč igraju protiv Mašinca. Posle njih na teren izlaze devojke sa Medicinskog i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Po završetku tog meča nastupa dvostruki uzastopni šampion Fakultet organizacionih nauka koji će u novu odbranu titule krenuti protiv rukometaša Visoke železničke škole. Poslednji meč subotnjeg programa igraju Vojna akademija i Union.

Nedeljne utakmice otvaraj muškarci sa FSFV-a igraju protiv Elektrotehničkog fakulteta. Posle tog meča Fakultet veterinarske medicine dočekuje VIŠER da bi poslednji meč ovog kola odigrale rukometašice Saobraćajnog i Fakulteta bezbednosti.

Subota 11.3.2017. godine

17,00 č. (M) Matematički fakultet – Mašinski fakultet

18,00 č. (Ž) Medicinski fakultet – Fak. sporta i fiz. vasp.

20,00 č. (M) Visoka železnička škola – Fak. organizacionih nauka

21,00 č. (M) Vojna akademija – Union

Utakmice se igraju u Posko areni na Carevoj ćupriji

Nedelja 12.3.2017. godine

16,00 č. (M) Fak. sporta i fiz. vasp. – Elektrotehnički fak.

17,00 č. (M) Fak. veterinarske medicine – Vi. šk. Elektroteh. i računarstva

18,00 č. (Ž) Saobraćajni fakultet – Fakultet bezbednosti

Utakmice se igraju u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja na Košutanjaku

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstOdbojka: rezultati Kupa
Naredni tekstSaobraćajci slavili protiv BPŠ posle egala!
Student sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Svaki dan mi počinje i završava se sportom, pre svega košarkom i fudbalom. Sanjam da jednoga dana izveštavam sa Olimpijskih igara, i prenosim finale Lige šampiona. Za sve što vas interesuje možete pisati na bojanmarinkovic95@gmail.com Moji tekstovi