Univerzijada: Vaterpolisti osvojili zlato!

58

Srspka univerzitetska vaterpolo reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Univerzijadi u Tajpeju. U finalnom meču naša ekipa savladala je Rusiju rezultatom 15:4 (3:0, 5:2, 4:2, 3:0).

Srbija je i u ovom meču ubedljivo pobedila i pokazala šta ume, kao i tokom celog takmičenja. Golom je ekipu pokrenuo Drašović, a tokom meča, skoro svi naši igrači upisali su se u strelce. Rističević je odlično čuvao mrežu naše ekipe i zabeležio 10 odbrana. Kao i na početku, u poslednjoj četvrtini, naši momci nisu dozvolili protivniku da smanji rezultat pa je ekipa Rusija ostala bez golova u tom delu igre. Srbija je tako i u poslednjem meču ostvarila ubedljivu pobedu i zasluženo stigla do najsjajnijeg odličja. Bronzana medalja u vaterpolu pripala je ekipi Italije.

Danas je poslednji dan takmičenja na u Tajpeju, a vaterpolisti su  doneli četvrtu medalju Srbiji na ovoj Univerzijadi.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstUniverzijada: Košarkaši bez medalje
Naredni tekstKraj Univerzijade, za Srbiju četiri zlatne medalje!
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs