Univerzijada može da počne, naše tekvodniskinje su spremene za borbu!

128

Tekvondistkinje Aleksandra Radmilović i Iris Jović Vujaković predstavljaće našu zemlju na ovogodišnjoj 29-toj Letnjoj Univerzijadi, koja se održava u kineskom gradu Tajpeju, u periodu od 19. do 30. avgusta.
U kategoriji do 67 kilograma nastupiće Iris Jović Vujaković, koja takmičenje dočekuje u dobrom raspoloženju.
Čast mi je i zadovoljstvo što sam deo tima koji će predstavljati Srbiju na Univerzijadi, zadovoljna sam trenutnom formom i nadam se dobrom rezultatu“, istakla je Jović Vujaković.

FB_IMG_1502981924670
Sa druge strane naša reprezentativka Aleksandra Radmilović, kojoj je ovo drugo pojavljivanje na Univerzijadi, takmičiće se u konkurenciji do 57 kilograma. „ U dobroj sam formi, nakon Svetskog prvenstva imala sam malu pauzu i nakon toga su odmah krenule pripreme za novu sezonu, u kojoj je za mene prvo takmičenje Univerzijada. Naravno da mi znači mi što nastupam za Srbiju. Takođe sama Univerzijada, gde se takmiče sportisti iz raznih sportova, mi je vrlo interesantna“, rekla je Radmilovićeva.
Konkurencija u Tajpeju će biti izuzetno jaka, međutim to ne brine našu tekvondiskinju već joj predstavlja samo dodatni motiv. „Uvek se trudim da dam svoj maksimum, pa su mi samim tim i očekivanja su velika. Konkurencija u tekvondoou na Univerzijadi je uvek jaka, posebno što se održava u Aziji gde su i najjace reprezentacije u našem sportu, pa samim tim imam veliki motiv i želju da osvojim medalju“, zaključila je Radmilovićeva.

 

FB_IMG_1502981904822

Nama ništa drugo ne preostaje osim da poželimo sreću našim reprezentativkama na predstojećem takmičenju, koje predstavlja međunarodnu multi-sportsku i kulturnu manifestaciju za univerzitetske sportiste, koja se održava svake dve godine od 1959.godine.

Fejsbuk komentari