Uhapšen Metropolitan !

53

U okviru grupe B druge studentske košarkaške lige odigran je meč između Univerziteta Metropolitan i Kriminalističko- policijske akademije. Rezultatom 28: 55 ( 5-18 , 10-7 , 8- 10 , 7-20 ) slavila je ekipa KPA.

Finalni dan USSB

Untitled8

Od samog početka se videlo da je KPA mnogo spremnije ušla u ovaj meč. Metropolitan je delovao kao mnogo fizički slabija ekipa, a uz to je došao sa samo 5 igrača na meč. Posle mnogo poena pod košem za Kriminaliste prva četvrtina je završena u njihovu korist 18-5.

U drugom periodu Popović i Ristić su sa po 4 poena predvodili Metropolitan u jedinom periodu igre u kome su momci u belom bili bolji. Ipak Metropolitan i dalje nije imao rešenje za dominaciju KPA pod košem, pa nije uspeo osetnije da smanji prednost Kriminalista.
Metropolitan je prililčno sigurno počeo i drugo poluvreme, ali kao i u dotadašnjem delu meča nisu imali rešenja za Armuša kojije dominirao ispod koša, što poenima, što skokovima. Takođe, u ovoj četvrtini je KPA poslužio i šut za tri poena, pa se stiče utisak da su mogli i ubedljivije da je dobiju.

KPA je malo podigla nivo igre u poslednjoj četvrtini, a malo je umor stigao igrače Metropolitana. To je osnovni razlog za ubedljivu pobedu Kriminalista na kraju. U redovima Metropolitana u poslednjih 10 minuta samo je Ristić postizao poene, tako da je Kriminalistima bilo lako da furiozno finiširaju.

Da je Metropolitan došao i u punom sastavu teško da bi mogli da pruže ozbiljniji otpor ekipi KPA . Kriminalisti dominiraju pre svega fizičkom spremom i disciplinom u igri, tako da se i u nastavku takmičenja mogu od njih očekivati pobede. U ekipi nemaju vođu, igraju timski a ovaj put je iskočio Armuš sa 15 poena. Kod Metropolitana istakao se Ristić  sa 13 poena.

Untitled9

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstŠumari oborili Farmaciju
Naredni tekstEKONOMIJA PROFITIRALA NA FARMACIJI
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.