Ubedljivi pravnici na startu druge lige

246

Oslabljena ekipa FPNa nije uspela da pruži jači otpor raspoloženim Pravnicima. Meč je završen rezultatom 2-0, po setovima 25:17, 25:15 u korist ekipe Pravnog fakulteta.

[tab] [tab_item title=”Igrači”]
Finalni dan USSB

 

Fakultet političkih nauka Pravni fakultet
Milisavljević Novaković
Kovačević Bošković
Stojanović Ražnatović
Živadinović Todorović
Sretenović Nedeljković
Kasavica Ilić
[/tab_item] [tab_item title=”Statistika”]

Fakultet političkih nauka

Pravni fakultet
Poeni iz napada 10 27
Poeni iz bloka

3

2

As servisi

4

8

Servis greške

2

8

Greške iz igre

11

7

[/tab_item] [/tab]

Na početku prvog seta vodila se izjednačena borba. Sve do  6-6 igralo se poen za poen. Od tog trenutka proradio je napad ekipe Pravnog za koji odbojkaši FPN nisu imali nikakvo rešenje. Držali su se u igri do 14-11, ali odbojkaši Pravnog uspevaju da naprave seriju na servis Ilića i da dodju do ispostaviće se nedostižne prednosti od 19-11. Veoma dobra prijem su imali Pravnici pa je njihovom tehničaru bilo lako da razigra sve igrače. Set je završen rezultatom 25-17.

Drugi set je nastavljen u istom ritmu. Odličan napad iz zone 4 imala je ekipa Pravnog fakulteta, dominirali su sa te pozicije Nedeljković i Ražnatović. Odbojkaši FPNa su dobro otvorili set, ali su od rezultata 6-6 potpuno stali. Usledila je serija od 11 vezanih poena Pravnika na servis Nedeljkovića, što ih je dovelo do prednosti od 17-6. Do kraja seta igralo se opuštenije, jer je pobednik već bio donekle poznat. Na kraju drugog seta rezultat je bio 25-15.

Najefikasniji u ekipi Pravnog fakulteta bili su Nedeljković sa 15 i Ražnatović sa 13 poena, dok su najviše poena u ekipi FPNa postigli Kasavica 5, Stojanović  4, Živadinović i Milisavljević po 3.

Luka Ražnatović, kapiten pobedničke ekipe, smatra da meč nije bio lak kao što rezultat to govori i da je ekipa FPNa bila nezgodan rival.
Dobar rezultat za nas, nijednog trenutka nismo dozvolili da dođe do opuštanja u našoj igri. Dosta smo dobro uigrana ekipa, na ovom meču ništa nije moglo da nas poremeti. Imali smo veoma dobar prijem koji je omogućio širok spektar napada, što mislim da je na kraju presudilo pobednika-zaključio je za kraj Ražnatović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSingidunum bolji od umornog FPN-a
Naredni tekstSingidunum nastavio gde je stao u drugoj ligi
Student sam Fakulteta političkih nauka. Životna želja mi je da se bavim sportskim novinarstvom. Danas je retka mogućnost da se čovek bavi onim što voli, ali se nadam da sam na dobrom putu da u tome uspem. Trenirala sam odbojku devet godina pa odatle moja ljubav prema sportu. Otvorena sam, komunikativna, spremna za saradnju sa ljudima, tako da ako vas nesto zanima slobodno pitajte!Moji tekstovi