Ubedljiva pobeda pravnika

298
saobracajni- pravni

Rukometaši Pravnog fakulteta  pobedili su ekipu Saobraćajnog fakulteta sa 26:12 (10:7). Pravnici su odličnom igrom u drugom poluvremenu iskoristili neopreznost Saobraćajaca  i uspeli su da slave sa 14 golova razlike.

Finalni dan USSB

Start utakmice, kao i veći deo  prvog poluvremena, obeležila je ujednačena igra obe ekipe.  Igrao se brz rukomet, viđeno je dosta kontra  napada, pa  su golovi padali čas na jednoj čas na drugoj strani.  Gol za gol igralo se sve do poslednjih pet minuta poluvremena. U tom intervalu Saobraćajci su promašili nekoliko zicera, a njihovu nepreciznost Pravni je kaznio sa nekoliko kontri. Golovima  Tijanića, Paunovića i Đorđevića, Pravnici su stvorili prednost od tri gola i rezultatom 10:7 ušli su u drugi deo meča.

I u nastavku meča Pravni fakultet nastavio je u stilu iz prethodnog dela. Ubrzo su napravili seriju od 3:0 i duplirali prednost sa poluvremena. Saobraćajni se na trenutak konsolidovao. Nekoliko organizovanih napada donelo mi je i tri pogotka, ali  loša igra u odbrani nije im omogućila da uhvate priključak. Često su ostavljali golmana Aćimovića jedan na jedan sa protivničkim igračima, koji je odbranio nekoliko sigurnih golova. Kod rezultata 14:10 Pravnici ulaze u seriju od 9:0. Pogađali su sa krila, imali su uspešnu realizaciju kroz sredinu i odlično su istrčavali kontre. Saobraćajni fakultet do kraja meča uspeo je da postigne još dva gola i to je bilo sve što su mogli da urade. Na drugoj strani Pravnici su brojali do 26 i sa ubedljivih 14 golova prednosti  savladali su rukometaše Saobraćajnog fakulteta.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Luka Paunović i Danijel Stamenković sa pet pogodaka, dok je u ekipi Saobraćajnog najbolji bio Dragoljub Boranijašević sa četiri gola. Odličnu partiju imali i golmani obe ekipe. Aćimović je imao 10 odbrana, dok je Savić 14 puta sprečio loptu da uđe u gol.

Igrači

Pravni fakultet

Saobraćajni fakultet

Savić  Aćimović
Manojlović  Vukas
 Đorđević  Mlađenović
Stamenković  Boranijašević
Maksimović  Damjanović
Ćurićić  Tošković
Gazić  Tasić
Đureinović  Tomanović
Ješić  Pervan
Dragašević  Brajković
Tijanić  Jelovac
Paunović
Zlatić

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB