Ubedljiva pobeda ETF-a nad FASPER-om

1227

Futsaleri Elektrotehničkog fakulteta dominantnim rezultatom 5:0 (3:0), savladali su ekipu FASPER-a i tako pokazali svoju spremnost za dalje takmičenje u ligi Univerziteta u Beogradu. Momci sa Elektrotehničkog fakulteta sve vreme su bili ubedljiviji od protivničke ekipe te su sigurno obezbedili bodove u prvom meču sezone.

Finalni dan USSB

Utakmicu je otvorio Todorović svojim golom u sedmom minutu i doveo elektrotehničare u prednost. Ekipa FASPERA u prvoj polovini bila je aktivna i pokušala da povrati rezultat, ali čelični elektrotehničari su svaku priliku za kontru uspešno iskoristili. Uigranom akcijom Jokića na čelu, ekipa ETF-a postiže još jedan gol u 11. minutu  i povećava vođstvo na 2:0. Samopouzdanje ETF-ovaca je raslo što je bilo vidno u SC Rakovica, kada su usledile vezane akcije Ivkovića i Jokića. Ivković je slao lopte do polovine terena Jokiću, koji je snažnim šutevima  pretio  protivničkoj ekipi. Fasperovci su zaigrala znatno ofanzivnije I uspešno branila svoj gol. Kada se prvi deo privodio kraju I dlanovi ohladili , žar u igru vratio je Vasiljević u 19.minutu I doneo treći gol Elektrotehničkom fakultetu.

Sastavi timova
Elektrotehnički fakultet FASPER
Vukašin Pejić Radiša Savić
Ivan Vasiljević Mihaj Kujunci
Nikola Todorović Nikola Atanasković
Uroš Jokić Nenad Marić
Marko Ristić Aleksej Tubonjić
Nebojša Savić
Miloš Marinković
Marko Čobanović
Blagoje Kostić
Nikola Lazić

Bez izmene pokusala je ekipa FASPER-a da se vrati u igru u drugom delu meča. Opasnu akciju po mrežu protivničkog tima, izveli su Marić i Atanasković, ali je golman ETF-a  Blagoje Kostić bio siguran ispred svoje mreze. Propala akcija FASPER-a posluzila je ETF-ovcima za kontru koju je Cobanović sam realizovao i postigao četvrti gol za ETF u 24.minutu. Zatražili su Fasperovci tajm aut, kako bi našli alternativno rešenje za dalji nastavak utakmice. Fasper je počeo sa agresivnom igrom, što se videlo iz priloženog kada je Marić dobio žuti karton,nakon čega je usledila I serija faulova. Elektrotehničari su uzvratili udarac u 35. minutu golom Ristića.  Ekipu iz Bulevara kralja Aleksandra ni ubedljiv rezultat 5:0 nije ohladio do poslednjeg minuta. Utakmica  je završena asistencijom Pantića prema Jokiću koji je uputio loptu ka mreži FASPERA, ali je čuvar ovog tima mreže preciznom I brzom reakcijom je sprečio pogodak. Utakmica se zavrsila rezultatom 5:0.

Po zavrsetku utakmice golman Elektrotehnickog fakulteta  Blagoje Kostić navodi da su pripreme dovele do zadivljujuceg rezultata. ,,S obzirom na to  da je prvo kolo, noge su nam bile jako teške nakon napornih priprema, ali smo pokazali karakter i uspostavili smo svoj tempo, svoj ritam igre. Nakon prvog gola sve je bilo mnogo lakse”, rekao je Kostić. On je takodje naveo da je timski rad doveo do ovakvog rezultata bez ijednog primljenog gola: ,,To je zasluga celog tima, najviše smo na odbrani radili, ovaj rezultat je samo plod naših treninga”, istakao je Kostić.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB