Ubedljiva pobeda apotekarki

267

Na utakmici Druge univerzitetske lige grupe C u ženskoj odbojci, sastale su se ekipe Farmaceutskog i Saobraćajnog fakulteta. Odbojkašice Farmacije ubedljivo su savladale protivnice rezultatom 2:0, po setovima 25:18, 25:14.

Sastavi timova
Saobraćajni fakultet Farmaceutski fakultet
  1. N. Simonović
 1 J. Krstić
  1. J. Vujinović
 3 A. Teovanović
  1. I. Tubić
5 M. Vasić
5  J. Ristić 6 I. Stamenković
6. T. Komatina  7 E. Mihajlović
7. T. Trojanović 8 K. Bogićević
8. V. Mešterović  9 K. Bojović
11 K. ivanović 10 D. Koprivica
14 M. Guzonjić  12 D. Ušljebrka
15 M. Janković  14 J. Stojković
 17. A. Stanković
 18 D. Obućina
Finalni dan USSB

Apotekarke su već na početku prvog seta pokazale timu Saobraćajnog da imaju veoma ozbiljne protivnike, tako što su sjajnim servisima Anđelke Teovanović postigle seriju od šest poena. Poeni su nastavljeni napadima Dejane Koprivice i A. Teovanović, pa kada je Farmceutski postigao svoj 11. poen ekipa Saobraćajnog zabeležila je tek treći. Nakon ovog rezultata odbojkašice Saobraćajnog su se razigrale postigavši tri serije od po tri poena i tako smanjile prednost svojih rivalki na četiri poena pri rezultatu 16:12. Ipak, faraceutkinje nisu dozvolile da dodje do izjednačenja pa su poeni obe ekipe počeli da se smenjuju. Uprkos većem broju servis grešaka u timu Farmaceutskog tokom prvog seta, ovaj deo igre završen je rezultatom 25:18 za apotekarke.

Početak drugog seta bio je sličan prvom, ali je do sredine ovog dela igre bilo mnogo više neizvesnosti. Nakon rezultata 5:0 za farmaciju, ekipa Saobraćajnog je neodbranjivim napadima Tijane Komatine uspela da izjednači, ostvarivši rezultat 6:6. Igra devojka iz tima Saobraćajnog u prvih 12 poena nagoveštavala je treći set, medjutim nakon ovog izjednačenja apotekarke su sjajnim prijemima i napadima Dragane Ušljebrke postigle seriju od šest, a kasnije od po četiri i tri poena, pa je druga polovine drugog seta protekla u znaku dominacije Farmaceutskog fakulteta koji je pobedio rezultatom 25:14.

saobracajni

U pobedničkom timu najuspešnija bile je Dragana Ušljebrka sa ostvarenih šest poena iz napada i dva as servisa, dok se u timu Saobraćajnog istakla Tijana Komatina poentirajući šest puta.

Statistika
Saobraćajni Farmaceutski
Poeniiznapada 12 21
Poeniizbloka 3 2
As servisi 4 7
Servisgreške 5 5
Greškeizigre 6 5

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstDoktorke bez problema do pobede
Naredni tekstSingidunum bolji od FSFV
Studentkinja sam treće godine novinarstva i komunikologije na Fpn-u. Veliki sam ljubitelj sporta. Trenirala sam plivanje 10 godina, odbojku tri godine, a išla sam i na gimnastiku. U osnovnoj školi bavila sam se glumom. Najvise volim tv i sportsko novinarstvo.