Turnir povodom Dana studenata: Odžano takmičenje u stonom tenisu

304

Studentski turnir u stonom tenisu održan je u petak u Studentskom gradu. Takmičenje su organizovali Ustanova Studentski centar  “Beograd” kao i organizacije studenata i domova.

Finalni dan USSB

U sportskoj sali “Studenjaka” takmičilo se 17 studenata i dve studentkinje. Takmičarski parovi određeni su žrebom pre početka mečeva. Pobedu na turniru odneo je Bogdan Pršić pobedivši Lazara Savkovića sa 3:0. Treće mesto pripalo je Marku Vasiću.

U subotu, studenti počinju takmičenje u malom fudbalu i odbojci, a u nedelju se igra basket. Finalni mečevi biče odigrani u ponedeljak i utorak. Utakmice možete pratiti na uživo na Fejsbuk stranici RTV Studentski grad.  Sve turnire organizuje Ustanova Stundentski centar povodom Dana studenata koji se obeležava 4. aprila, kao i  50 godina postojanja Ustanove.

Foto: RTV Studentski grad

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRGF bolji od geografa posle neizvesne završnice
Naredni tekstFUTSAL SUUB: Devojke igraju za plasman u finale!
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs