Tradicionalne igre povodom “Dana studenata”

297

Sportsko udruženje univerziteta u Beogradu će održati turnir u tradicionalnim igrama povodom Dana studenata koji se obeležava 4. aprila. Domaćin takmičenja će biti Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na čijim će se terenima takmičari suočavati.

Finalni dan USSB

 

Tim za tradicionalne igre sadrži dva takmičara, devojku i muškarca. Oni će se sa drugim ekipama boriti u mnogim disciplinama, a neke od njih su frizbi, štule, potkovica, obaranje ruku, skok u vis, skok u dalj i mnoge druge. Turnir je humanitarnog karaktera, a kotizacija iznosi 100 dinara po takmičaru. Najboljeplasirane ekipe očekuju nagrade u vidu letovanja ili ekskurzije, a svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti na mejl tradicionalne.igre.suub@gmail.com. Rok za prijavu je 3. april do 22.00 časa.

Više zanimljivih informacija možete potražiti na fejsbuk stranici Sportskog udruženja univerziteta u Beogradu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRUKOMET: Najava osmine finala SUUB lige
Naredni tekstSedmi po redu “Kup Rektora”
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.