TMF pobedom otvorio sezonu

774

Futsalerke Tehnološko-metalurškog fakulteta savladale su Medicinski fakultet rezultatom 2:0 u prvom kolu Lige Univerziteta u Beogradu. TMF je tokom celog meča imao inicijativu, pa su “narandžaste” pobedom otvorile sezonu.

Finalni dan USSB

Utakmicu su bolje počele devojke sa TMF-a. Nisu iskoristile korner u prvim minutima pa im je izmakla šansa sa vođstvo. U nastavku su doktorke ušle u bolji ritam, a u napadu ih je predvodila Crvenkov. Ipak, posle nekoliko šansi, devojke sa medicine ipak nisu stigle do gola, te su zatražile tajmaut. Nakon ove pauze, bolje je zaigrala ekipa TMF-a. Ubrzo je nepažnju golmana iskoristila Todorovićeva i postigla gol za vođstvo „narandžastih“. U poslednjim trenucima poluvremena ekipa Medicinskog nije uspela da izjednači te je rezultato na poluvremenu ostao 1:0.

Sastavi timova
Medicinski fakultet                 Tehnološko-metalurški fakultet
Milica Vukojević Marina Vasiljević
Teodora Crvenkov Sofija Gudurić
Anđela Popović Marija Todorović
Milica Simonović Jelena Milenković
Marija Vujnović Anđela Raković
Kristina Nestorović Milica Stojković
Jelena Stevanov Kristina Đurić
Tijana Stanišić
Sanja Ribać

U drugom poluvreme bolje je ušao TMF. Vasiljevićeva je propustila prvu priliku za gol, nakon kornera. Iako su se doktorke trudile, posebno Nestorovićeva i Crvenkov, nisu uspevale da dođu do povoljne prilike za gol. Vasiljevićeva je potom sama uspela da proigra protivnice, a loptu je poslala u okvir gola za 2:0. Usledio je tajmaut doktorki. U drugom delu poluvremena, igra se više odvijala na sredini terena, da bi kako se utakmica bližila kraju, TMF imao sve veću inicijativu. Ipak, rezultat je ostao nepromenjen, pa su devojke sa Tehnološko-metalurškog fakulteta odnele pobedu od 2:0 i upisale prve bodove u novoj sezoni.

Nakon pobede, igračica i strelac gola Marija Todorović rekla je: “Utakmica je bila dobra, kao i protivnice. Očekujemo u nastavku još pobeda i nadamo se, naravno, prvom mestu”, istakla je Todorovićeva.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFarmaceutkinje sigurne na startu nove sezone
Naredni tekstRaspucani Marčeta vodio FPN do pobede!
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs