Tesna pobeda Bezbednosti nad Mašinskim

194

U utakmici četvrtog kola Prve lige za rukometaše, Fakultet bezbednosti bio je bolji od Mašinskog fakulteta. Pobedili su rezultatom 24:23 (13:16).

Finalni dan USSB

Statistika

Fakultet bezbednosti

Mašinski fakultet

Ukupan broj golova

24

23

Sedmerci

1

1

Odbrane golmana

8

16

Izgubljene lopte

4

7

Isključenja

1

2

Žuti kartoni

1

2

Crveni kartoni

Od samog početka bilo je jasno da će se voditi velika borba. Ova utakmica je bila od velikog značaja, jer se oba tima bore za opstanak u Prvoj ligi. Ekipe su  na početku prvog dela igre bile vrlo izjednačene, igralo se gol za gol. Zahvaljujući dobrim napadima i sjajnim odbranama, Mašinci su uspeli da naprave veću gol-razliku pred kraj poluvremena (15:10). Bubalo je zatim postigao tri gola i uspeo da umanji prednost Mašinaca. U poslednjim sekundama prvog poluvremena Dragaš je postigao gol za Mašinski fakultet, pa su Mašinci otišli na pauzu sa tri gola prednosti.

Bezbednjaci su u drugo poluvreme ušli dosta oštrije i brzo su uspeli da izjednače.  Prvi put su prešli u vođstvo pri rezultatu 18:17, posle čega su Mašinci zatražili tajm-aut. Međutim, momci sa Fakulteta bezbednosti su nastavili u istom ritmu i povećali su prednost. Ekipa Mašinskog fakulteta je držala korak i pred sam kraj utakmice, uspeli su da dođu do izjednačenja. U napetoj završnici, Jovović je zatresao mrežu protivnika i tako zapečatio sudbinu Mašincima.

Sastavi timova
Fakultet bezbednosti Mašinski fakultet
Matović P. 77 Dragaš S.
5 Jovović N. 5 Bajčeta B.
6 Savić V. 9 Milenković D.
8 Vraneš I. 7 Maljević D.
2 Kopanja M. 15 Đorđević U.
9 Jelić A. 4 Ilić S.
14 Delić V. 12 Jokić S.
3 Bubalo M. 1 Vasić F.
66 Jovanović P.
93 Vukadinović N.

 Ekipa Mašinskog fakulteta ima još šanse da ostane u Prvoj ligi ukoliko pobedi u jednoj od dve utakmice koje im predstoje.

„Dobro smo odigrali prvo poluvreme i stekli solidnu razliku,međutim malo smo se opustili na početku drugog dela igre i počeli da igramo kako odgovara protivniku, a ne nama. Na kraju smo imali šanse i da pobedimo, jedan kontranapad nas je delio od slavlja međutim nismo imali dovoljno sportske sreće. Nadamo se da će nam se to vratiti u jednoj od preostale dve utakmice i da ćemo tada slaviti. Mogu samo da dodam još da su svi moji saigrači dali sve od sebe i na tome sam im izuzetno zahvalan. Nadamo se da ćemo sledeću utakmicu odigrati sa istim žarom i energijom kao ovu i na kraju pobediti”, poručio je Stefan Dragaš, rukometaš Mašinskog fakulteta.

Najviše golova za Fakultet bezbednosti postigao je Savić  koji je zabeležio osam golova. U timu Mašinskog fakulteta, broj golova je ravnomerno raspoređen, tako da je bilo čak četiri igrača koji su postigli po pet golova.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVeterinari upisali prvu pobedu
Naredni tekst„Studentski dani sporta“ od sredine marta na FTN-u
Studiram italijanski, bavim se glumom već 12 godina. San mi je da radim u informativnoj ili sportskoj redakciji. Omiljeni sportovi su mi atletika i zimski sportovi zbog velikog broja raznovrsnih disciplina.