Teniserima 15. mesto na igrama u Koimbri

229

Teniseri Beogradskog univerziteta su u okviru šestog dana Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri savladali Univerzitet iz Osla posle 3 meča i tako osvojili 15 mesto.

Finalni dan USSB

Prvi meč odigrali su Andrija Graovac i Karlis Jaunromans. Ovaj meč dobio je norveški teniser posle tri seta. Posle lako izgubljenog prvog seta u drugom setu Graovac pruža veći otpor i uspeva da napravi brejk i osvoji set. Za treći deo igre Graovac nije imao snage pa je ovaj set, ali i meč pripao Jaunromansu.

Drugi meč Aleksandar Pavlićević je igrao protiv Roberta Soreida. Pavlićević je u ovom meču bio dominantan i sa 6:0 i 6:1 po setovima lako pobedio u ovom meču.

Zbog nerešenog rezultat odigran je i dubl. Beogradski dvojac je na vrlo staložen i pametan način odigrao i uz rani brejk u oba seta nije im bilo teško da mirno privedu meč kraju i osvoje 15 mesto na Evropskim univerzitetskim igrama.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNišlije bez finala u Koimbri
Naredni tekstRukometaši dominantno osvojili 7. mesto u Portugaliji
Kao bivši košarkaš, opredelio sam se za novinarstvo kako bih na neki način ostao u sportu. San mi je da spojim sve tri ljubavi - novinarstvo, košarku i Partizan, pa da uskoro počnem da izveštavam sa Partizanovih utakmica.