Teniseri izgubili u meču za deveto mesto u Koimbri

239

Teniseri Beogradskog univerziteta su posle 3 odigrana meča poraženi od kolega sa Univerziteta Nova iz Lisabona u meču za deveto mesto na Evropskim univerzitetskim igrama u Koimbri.

Finalni dan USSB

Prvi na teren izašao je Andrija Graovac protiv Miguela Santosa. Posle izgubljenog prvog seta (6:4 za Santosa), Graovac je zaigrao bolje i sa više energije. Lako je osvajio naredna dva seta i odneo pobedu.

Priliku za ukupnu pobedu prvo je ispustio Aleksandar Pavlićević koji je igrao protiv Nuno Carmela. I u prvom i u drugom setu Carmela je u potpunosti nadigrao Pavlićevića i zasluženo dobio ovaj meč.

Pošto je rezultat u pobedama bio 1:1 igrao se dubl meč. Ranim brejkom portugalski teniseri obezbedjuju prvi set, dok u drugom igraju mnogo agresivnije od svojih beogradskih kolega i njega osvajaju rezultatom 6:2. Na kraju 2:1 u pobedama za ekipu Univerziteta Nova.
Naredi meč za 13 mesto beogradski teniseri igraju sutra od 14 časova po lokalnom, odnosno od 15 časova po srednjoevropskom vremenu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstČvrsta odbrana rukometašica vredna polufinala!
Naredni tekstRukometaši ostali bez polufinala
Kao bivši košarkaš, opredelio sam se za novinarstvo kako bih na neki način ostao u sportu. San mi je da spojim sve tri ljubavi - novinarstvo, košarku i Partizan, pa da uskoro počnem da izveštavam sa Partizanovih utakmica.