Sve je spremno za Student fest!

888

Prvi po redu Student fest biće održan od 5. do 20. oktobra na različitim lokacijama širom našeg glavnog grada, a pod sloganom Doživi Beograd.

Finalni dan USSB

 

Da studiranje nije samo broj položenih ispita, pokazali su inicijatori ove manifestacije – članovi Studentske unije Fakulteta političkih nauka. Oni su za sve učesnike pripremili brojne događaje koji će naredne dve nedelje u prestonici učiniti nezaboravnim. Fest će početi svečanošću u zgradi Geozavoda, a nastaviće se izložbom pod nazivom „Doživi Beograd“. Na programu je trka rebusa, kao i nadmetanje u besedništvu koje vam daje priliku da pokažete svoju kreativnost. Pored nezaobilaznih takmičenja u odbojci na pesku, malom fudbalu i košarci 3 na 3, studenti će imati priliku da budu deo filmske projekcije i raznih konferencija. Kraj ovogodišnjeg Student festa označiće turistički obilazak na koji će se učesnici uputiti otvorenim autobusom.

Festival će biti realizovan uz podršku grada Beograda, a u saradnji sa Fakultetom bezbednosti, MEF-om, Poljoprivrednim i Mašinskim fakultetom.

Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu https://www.studentfest.info/

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB