Sve je spremno za plej-of, neka borbe počnu!

372

Završen je prvi deo takmičenja za rukometaše, poznati su svi učesnici plej-ofa, pa slobodno možemo reći da prava borba tek počinje.

Finalni dan USSB

U poslednjem kolu regularnog dela Univerzitetske lige Niša u rukometu mečevi su završeni sledećim rezultatima: FSFV – PMF 22:30; Elektronski – Ekonomski 20:13; Masinski – FZNR 14:12; Medicinski – Ekonomski 28:17;  Ekonomski- FZNF 21:11; PMF – FZNR 24:19, a utakmica između  ekipa Elektronskog i GAF-a nije odigrana, jer selekcija GAF-a nije došla u zakazanom terminu, te je upisan službeni rezultat 10:0 u korist Elektronskog. Jedini duel u ženskoj konkurenciji igrale su ekipe Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Elektronskog fakulteta, meč je rešen rezultatom 27:23 za FSFV.

tabela rukomet Nis

Najbolju igru ove godine prikazala je ekipa Pravnog fakulteta, koja ima 14 osvojenih bodova. Odmah iza njih je Elektronski fakultet sa 13 bodova, a treće i četvrto mesto zauzimaju Prirodno-matematički fakultet i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, oni imajju po 10 osvojenih bodova, ali PMF savladao FSFV u međusubnom duelu 30:22, te su stoga bolje plasirani na tabeli. Peto mesto zauzima Ekonomski fakultet sa 9 osvojenih bodova. Odmah iza njih je Medicinski sa 8 bodova, dok sedmo i osmo mesto sa po 4 osvojena boda zauzimaju Mašinski fakultet i Fakultet zaštite na radu, ali su Mašinci bili bolji u međusubnom duelu rezultatom 14:12.  Danas  je počela borba za titulu, pa su se se u 1/8 finala sastali Ekonomski i FZNR. Ekonomski je u tesnoj borbi odneo pobedu rezultatom 18:16.  Sutra će snage odmeriti Medicinski i Mašinski fakultet.

PMF i FSFV u 1/4 čekaju pobednike osmine finala, dok Pravni i Elektronski fakultet imaju još nekoliko dana odmora do polufinala i borbe za prva tri mesta koja donose medalje.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOsmi putnik- Niški košarkaši predstavljaće Srbiju na EUI
Naredni tekstOdbojkašice FSFV-a sve bliže vrhu
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Malo je reći da me sport zanima. Trenirao sam fudbal više od osam godina. Voleo bih da mi Sportindeks bude stepenik bliže ka Areni ili Sport klubu, a ujedno želim i da pomognem u promovisanju studentskog sporta Niša. KONTAKT: pedjamilenkovic77@gmail.com