SUUB rukomet: Najava šestog kola!

312

U rukometnoj Ligi Univerziteta u Beogradu ovog vikenda na programu je šesto kolo. Sve tri utakmice odigraće se u muškoj konkurenciji, a mesto okršaja biće sala Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Finalni dan USSB

 

U subotu od 18h, u okviru grupe ,,A” rukometaši Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja pokušaće pobedom protiv Biološkog fakulteta da pobegnu sa začelja tabele, a ujedno i da svoje protivnike pošalju na isto. Biće to jedini meč koji će se odigrati u subotu.

U nedelju nas očekuju dve utakmice – obe u grupi ,,B”. Prvi na teren istrčaće rukometaši Građevinskog i Ekonomskog fakulteta od 16 časova. Građevinci su trenutno jedina ekipa bez poraza u takmičenju i u ovom susretu ,,juriće” petu pobedu, dok su ekonomisti četvrti na tabeli sa pobedom, porazom i dve nerešene. Isti skor kao i ekonomisti, uz nešto bolju gol razliku, ima i tim Mašinskog fakulteta, koji će se od 17 sati sastati sa drugoplasiranom ekipom grupe, Elektrotehničkim fakultetom. 

Kompletan raspored:

Subota, 29.02.2020.

18h Biološki fakultet-Fakultet sporta i fizikog vaspitanja

Nedelja, 01.03.2020.

16h Ekonomski fakultet-Građevinski fakultet

17h Mašinski fakultet-Elektrotehnički fakultet

Sve utakmice igraju se u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Blagoja Parovića 156, Beograd

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka: Rezultati desetog kola SUUB lige
Naredni tekstOdbojka: Najava desetog kola Lige Univerziteta u Beogradu
Živim u Zemunu. Ceo život pratim sport i zato sam se odlučio da upišem novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Trenirao sam fudbal za golmana ranije, a i sada branim rekreativno. Pratim sve sportove; najviše fudbal i hokej. Navijam za Liverpul, a u hokeju za NHL tim Anaheim Ducks.