Sutra počinje Regionalna studentska liga u košarci!

127

Dugo očekivana regionalna liga u košarci počinje sutra u 11h mečom između Univerziteta u Novom Sadu i Sveučilišta u Mostaru u maloj sali SPENS-a.

Finalni dan USSB

Nakon ovog meča na teren izlaze studenti Univerziteta Crne Gore i Univerziteta u Beogradu, da bi se utorak igrali mečevi između Univerziteta u Novom Sadu i Univerziteta Crne Gore (od 12h) i Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta u Beogradu (od 14h).

U Regionalnoj studentskoj ligi u košarci pored navedena četiri univerziteta učestvuju i Sveučilišta u Splitu i Rijeci. Prema formatu takmičenja biće odigrana ukupno tri kola – u Novom Sadu, Podgorici i Rijeci na kojima će učestvovati po četiri Univerziteta, da bi najbolji igrali na završnom turniru u Splitu krajem aprila.

Utiske o osnivanju lige za sajt Sportindeks podelili su i ministri sporta Hrvatske i Srbije, kao i neki od aktera takmičenja koji su složni u konstataciji da se pobednik već zna.

Da podsetimo da je regionalna liga predstavljena početkom februara, kada su se u hali Pionir susreli najbolji studenti Balkana i Ruske federacije.

Vidimo se sutra u maloj sali SPENS-a!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstU borbi tehničara TMF uspešniji od Beogradske poltehnike
Naredni tekst“Penezić” upisao novu pobedu
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi