Šumske vile ugrozile Bezbednost

203

Kao pobednice iz duela ženskih odbojkaških ekipa  Fakulteta bezbednosti i Šumarskog fakulteta , izašle su devojke sa Šumarskog. Slavile su rezultatom 2:0, po setovima 25:19 i 25:21.

[tab] [tab_item title=”Igrači”]
Fakultet bezbednosti Šumarski fakultet
Srejić Vukomanović
Dragićević Pendić
 Jovanović Jevtić
Rot  Mitrašinović
Rađenović Bradnjić
Milić  Milosavljević
Koprivica  Milošev
Cincar  Anđelić
Bjeković Komnenić
Kulik
Miljković
D. Jelena
[/tab_item] [tab_item title=”Statistika”]
Finalni dan USSB

Fakultet bezbednosti

Šumarski fakultet

Poeni iz igre

13

18

 Poeni iz bloka

1

4

As servis

5

7

Servis greške

10

4

Greške iz igre

11

17

[/tab_item] [/tab]

Prvi set obeležili su dugi poeni. Odbojkašice oba tima strpljivo su igrale  u napadu i odbranu, čekale su  greške svojih protivnica, pa su poeni u početnoj fazi meča upravo tako i osvajani. Ubrzo posle ovoga usledilo je bolje izdanje Šumarskog fakulteta. Primači su dobro obavljali posao, organizovani su kvalitetni napadi za koje odbrana Fakulteta bezbednosti nije imala rešenje. Pokušavale su odbojkašice Bezbednosti da im pariraju, ali prednost Šumarskog fakulteta nisu mogle da sustignu.  Veliki problem u realizaciji napada predstavljala im je odlična igra na mreži srednjeg blokera, Ljubine Bradonjić. Do kraja seta odbojkašice Šumarskog fakulteta držale su konce u svojim ruka- odlično su se branile, precizno odigravale napade i dobro servirale, pa su prvi deo igre osvojile  sa 25:19.
Drugi period obeležila je serija Šumarskog. Međutim, prednost od 5 poena  brzo su neutralisale devojke sa Bezbednosti.  Jakim i preciznim  servisima Rađenovićeva je  pomerila  prijem devojaka sa Banovog Brda, što je Fakultet bezbednosti iskoristio i poveo sa poenom prednosti. Posle ovog opuštanja u igri, odbojkašice šumarstva zbile su redove i pokazale onu igru iz prvog seta.  Primači servisa  sada su bili na visini zadatka, pa  tehničar nije imao problema oko organizacije napada. Zablistala je  Pendićeva, koja je imala rešenje za svaku loptu.  Fakultet bezbednosti borio se za odlučujući set, ali Šumarski fakultet je sačuvao koncentraciju u  prelomnim situacija i rešio je ovaj meč u svoju korist u dva seta.

Najbolji poenter u ekipi Fakulteta bezbednosti bila je Jovana Milić, a sastavu Šumarskog fakulteta izdvojila se Tijana Pendić sa 10 postignutih poena.

Najbolja u redovima Šumarskog fakulteta prenela nam je svoje utiske sa meča.
„ Zadovoljne smo igrom. Protivnice su bile jako dobre. Meč je presudilo nekoliko njihovih grešaka ali i naša dobra igra“,izjavila je Pendićeva.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB