Šumari oborili Farmaciju

56

Ekipa Šumarskog fakulteta pobedila je sinoć ekipu Farmacije rezultatom 29-35 i time je došla do prve pobede  a istovremeno se na tabeli izjednačila sa Farmaceutima.

Finalni dan USSB

Untitled7

Farmaceuti u početku nije služio šut, pa su to Šumari predvođeni odličnim Veskovićem iskoristili. Ni Šumarima šut nije bio sjajan, ali s obzirom da je Farmacija pogodila samo jednom iz igre košarkaši Šumarskog fakulteta su uspeli da se do kraja prve četvrtine odlepe na + 7.

U drugoj četvrtini slična dezorganizovanost u igri Farmacije, opet samo jedan koš iz igre pa su Šumari i pored brojnih promašaja za 2 poena uspeli da dođu do dvocifrene prednosti. Treba istaći pas za alej up sa pola terena koji je Vesković uhvatio i poentirao ispod koša, verovatno najlepši potez kola.

U drugom poluvremenu Farmaceuti su konačno krenuli da pogađaju. U trećoj četvrtini su uspeli da ubace više poena nego za prve dve zajedno, pa su u ovom periodu ostali u egalu sa Šumarima.

Poslednji period je počeo sa 5 vezanih poena Farmacije predvođene Vemićem. Ipak Šumari su sprečili preokret dobrom odbranom u finišu, a ključni momenat završne deonice, momenat u kome je serija Farmacije stala je trojka Aćimovića koja je dovela Šumare na sigurnih + 9.

U utakmici u kojoj su dominirali šutevi sa distance najbolji pojedinac je bio Vesković sa 14 poena, dok je u redovima Farmacije najzapaženiji bio Vemić sa 7 poena. Šumari su u ovoj utakmici iskoristili loš šuterski dan farmacije, što iz igre što sa slobodnih bacanja,  te strpljivom igrom nošeni raspoloženim Veskovićem došli do pobede koja im daje nade za ulazak u plej of.

Untitled7

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMašinac došao do bodova u šok završnici !
Naredni tekstUhapšen Metropolitan !
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.