Studentsko takmičenje u džudou u Nišu

286

Predstojećeg vikenda biće održano Studentsko prvenstvo Srbije u džudou. Takmičenje koje će organizovati Džudo klub “Kinezis”, održaće se, kao i prethodnih godina, u Nišu, u sportskoj sali “Miroslav Antić”.

Finalni dan USSB

 

Pravo učešća imaju svi studenti sa overenim semestrom i potvrdom iz visokoškolske ustanove. Poslednji dan za prijavu je petak, 25. maj i to na e-mail: office@jss.rs.

Kada je reč o samom takmičarskom danu, precedura je sledeća. Od devet časova ujutro, pa narednih pola sata vršiće se nezvanično merenje. Tolerancija težine iznosi 2 kilograma. Odmah zatim pristupiće se i drugom, zvaničnom merenju. Žreb će početi u 10 sati a turnir pola sata kasnije.

 

Podsećamo da je ovo četvrto po redu džudo takmičenje koje se tradicionalno održava u Nišu. “Nama je to u interesu jer imamo puno studenata u klubu, univerzitetski smo klub i želja nam je da studentski sport bude na adekvatnom nivou,” rekao je nakon prošlogodišnjeg turnira Cvetković iz kluba “Kinezis”.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPreko studentskih terena do svetla evropske pozornice!
Naredni tekstSRBIJA OSVOJILA BRONZU NA ISBC KUPU
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.