Studentkinje Fsfv-a očitale lekciju učiteljicama

148

Poslednja utakmica četvrtog kola futsal lige za devojke bila je sve, samo ne neizvesna. Studentkinje Fsfv-a su odigrale su meč koji je podsećao na neku vrstu lakšeg treninga i ubedljivo savladale studentkinje Učiteljskog fakulteta rezultatom 11:0.

Finalni dan USSB

Za Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u prvom poluvremenu su  po jedan gol dale Bobićeva, Babovićeva, Tešićeva, dok je Đuričićeva tresla mrežu čak tri puta. Het trik Đuričićeve, obeležila su i dva prelepa evrogola. Kod prvog je sa sedam metara uhvatila volej, koji je otišao pod prečku, a drugi gol je postigla sa iste razdaljine, petom , u dalji golmanov ugao. Na odmor su fudbalerke Fsfv-a otišle sa prednošću od 6:0.

U drugom poluvremenu je na terenu dominirao tandem Tešić, Izgarević. Njih dve su zaslužne za svih pet golova koje je ekipa Fsfv-a postigla u drugom delu utakmice. Tešićeva je postigla tri gola, a pritom uspela i da dva puta aistira Izgarevićevoj za konačnih 11:0. Mogle su studentkinje Fsfv-a i do mnogo ubedljivije pobede, ali ih je u tome sprečila Novakovićeva, koja je u drugom poluvremenu stala na gol i odbranila preko deset šuteva, od kojih su bar polovina bili upućeni iz stopostotnih šansi.

Sastavi timova
Učiteljski fakultet Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
1. Mitrović Jelić
5. Arsenijević Bobić
6. Todorović Babović
9. Baštovanović Đuričić(c)
11. Novaković(c) Izgarević
Tešić
Jovanović

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPravnom nada za polufinale
Naredni tekstOdbojka (m): Maksimalne pobede RGF-a i Pravnog
Student novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Strastveni navijač italijanskog Milana. Pratim većinu sportova, ali za fudbal mogu da kažem da je moja opsesija. Nadam se da ćete to sami zaključiti čitajući moje tekstove Želja mi je da u budućnosti komentarišem utakmice Premijer lige i Lige Šampiona. Mejl veselinovicf@gmail.com