Studenti, zaplešite!

650

Još jedna nova aktivnost za studente u organizaciji Univerzitetskog sportskog saveza Beograda biće ples. Svi oni koji su želeli da nauče da plešu, to sada mogu besplatno na treninzima u plesnom klubu “Natalija i Ivica”.

Finalni dan USSB

 

Upis polaznika biće 27. oktobra u 18h u Svečanoj sali zgrade Jugoslovenskog rečnog brodarstva, Kneza Miloša 82. U Plesnom klubu ,,Natalija i Ivica” uče se latinoamerički, standardni, senzualni i ostali plesovi. “Po završetku plesne obuke studente očekuje završno plesno veče, koje ćemo učiniti nezaboravnim. Osim poboljšanja psiho-fizičkog stanja i svih naših životnih delovanja, plesno znanje je nezaobllazan deo opšte kulture čoveka”, poručuju iz plesnog kluba.

Plesni studio „Natalija i Ivica“ osnovan je 11. aprila 1986, a Plesni klub 25. januara 1993. godine. Do sada su osvojili 31 titulu državnog prvaka u standardnim, latinoameričkim plesovima i kombinaciji. Školu plesa pohađalo je više od 20.000 polaznika.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstAtina na vrhu fudbalskog Olimpa
Naredni tekstBronza za Jovanu u “Kolevci karatea”
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs