Studenti iz TK Beograd uspešni u Budimpešti!

802

Otvoreno prvenstvo Mađarske u tekvondou u disciplini forme, održano je ove subote u njenom glavnom gradu. Pored domaćina, veliki broj takmičara iz Norveške, Hrvatske, Austrije, Češke odmerio je snage upravo u Budimpešti. Srbija je takođe imala svoje predstavnike – bili su to TK Kobre Beograd, TK Favorit iz Novog Sada, TK Imperium Beograd, kao i TK Beograd.

Finalni dan USSB

 

Studenti iz TK Beograd nastavili su da beleže visoke rezultate na međunarodnim takmičenjima, a jedan od njih je Miloš Petković koji je svom klubu ovoga puta doneo dve medalje. Treće mesto pripalo mu je u kategoriji seniori 1A pojedinačno, a u paru sa Svetlanom Filipović, bivšom studentkinjom Fakulteta bezbednosti, osvojio je zlatno odličje. Miloš je student Više škole strukovnih studija, Akademije fudbala iz Beograda. Prošle godine je učestvovao na Univerzijadi u kineskom Tajpeju, a na Evropskim univerzitetskim igrama u Rijeci 2016. godine osvojio je srebrnu medalju.

Pored Miloša, na ovom prvenstvu takmičila se i Anđelija Milovanović, studentkinja Filozofskog fakulteta u Beogradu. U konkurenciji ženskih timova do 30 godina, Anđelija je sa Svetlanom Filipović i Dunjom Pejčić bila zlatna, a pojedinačno je zauzela 8. mesto.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB