Stomatolozi pokazali zube- pravnici ipak pobedili

230

Futsaleri Pravnog fakulteta pobedili su student sa Stomatološkog fakulteta rezultatom 9:4 (4:1). Pitanje pobednika na ovom efikasnom meču, pravnici su odlučili već u prvom poluvremenu sa četiri gola.

Finalni dan USSB

Već u uvodnim minutama, studenti prava pokazali su visok nivo uigranosti. Minić je dodao loptu Petrovu koji je uputio precizan šut. Golman je intervenisao taman toliko da lopta od prečke ode u korner. Nakon prvog prekida, pravnici su poveli. Petrov je ovog puta bio sam na sedam metara i preciznim šutem savladao Pokrajca. Tri minuta kasnije, pravnik Nikitović je zaradio žuti karton jer je faulirao Stojanovića, koji ga je prethodno dobro prošao. Već u narednom napadu i stomatolozi su takođe dobili žuti karton. Stojanović je faulirao Minića. U osmom minutu meča, pravnici su imali 2:0. Petrov je dobro pronašao Vićića koji je ostao zaboravljen na tri metra i savladao golmana. Sredinom poluvremena, pravnici su imali dve odlične prilike. Prvo je Fric šutirao ali je pogodio prečku. Zatim je Lazić dodao za Stanišića koji je sa dva metra promašio prazan gol. Jedanaesti minut meča doneo je novu promenu rezultata. Vučković je sjajnim pasom uposlio Pokrajca koji je za 2:1 lobovao golmana Milićevića. Tri minuta nakon primljenog gola, pravnici su poveli sa 3:1. Petrov je proturio loptu korz noge Stojanoviću i pogodio malu mrežicu gola. Do kraja poluvremena oba tima imali su po jednu kvalitetnu šansu. Pokrajac je iz kontre šutirao ali je dobio samo korner. Pravnici su, sa druge strane, povisili rezultat na 4:1. Stanišić je na asistenciju Pajčina postigao gol iz neposredne blizine. Ovaj pogodak označio je i kraj prvog dela utakmice.

Sastavi timova
Pravni fakultet Stomatološki fakultet
Milićević M. (g) Cvetković N.
Veseličić I. (g) Stojanović K.
Pajčin S. Dimitrijević L.
Lazić M. Pokrajac I.
Stanišić B. Šunjevarić N.
Vićić N. Vučković M.
Fric A.
Nikitović I.
Petrov A.
Minić F.

Drugo poluvreme nastavljeno je u podjednako visokom ritmu. Šunjevarić je na samom početku pogodio stativu gola pravnika. U petom minutu, student prava Minić, dobio je žuti karton zbog povlačenja za dres Vučkovića. Već u narednom napadu Vučković je požudeo jer je faulirao Vićića. Pravnici su u osmom minutu drugog poluvremena tražili tajmaut. Nakon kratke pauze, Petrov je postigao het-trik. Loptu mu je dodao Minić, a desetka pravnika je pokazao da nije slučajno bio član reprezentacije. Posle primljenog gola, stomatolozi su uzvratili istom merom. U trinaestom minutu, Vučković je naleteo na odbitak i sproveo ga u mrežu. Na sedam minuta do kraja, rezultat je bio 5:2. Poslednjih šest minuta meča doneli su isti broj golova. Četiri su postigli pravnici, a dva stomatolozi. „Seriju“ je otvorio Fric. On je na pas Nikitovića poslao loptu u nebranjen deo gola i povisio rezultat na 6:2. Već u narednom napadu, pravnici su imali 7:2. Šunjevarić je izgubio loptu na svojoj polovini. To je iskoristo Lazić koji je postigao novi pogodak za svoj tim.  U sedamnaestom minutu meča, Stanišić je ponovo postiogao gol. Preciznim šutem, lopta je od stative završila u mreži gola stomatologa. Rezultat je tada bio 8:2. Samo 20 sekundi posle stomatolozi su postigli svoj treći pogodak. Vučković je sjajnim šutem sa 12 metara matirao nemoćnog golmana Veseličića. Od tog momenta pravnici su zaigrali sa petoricom u polju, što im se vrlo brzo isplatilo. Lazić je pronašao samog Frica, koji je sa četiri metra postigao poslednji, deveti gol za svoj tim. Trideset sekundi pre kraja meča, Pokrajac je dao svoj drugi gol na meču. Presekao je loptu pravnika koji su igrali bez golmana. Nije mu bilo teško da pogodi praznu mrežu protivnika za konačnih Pravni fakultet 9:4 Stomatološki fakultet.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRUKOMET: Rezultati 8. kola SUUB lige
Naredni tekstEkonomisti bez teškoća sa farmaceutima
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.