Stomatološki ubedljivo do pobede!

680

Košarkaši Stomatološkog fakulteta slavili su protiv ekipe Fakulteta bezbednosti rezultatom 34-24 u trećem kolu SUUB lige I tako zadržali šansu za dalji plasman. 

Finalni dan USSB

Stomatološki je do pobede vodio Anes Esati sa ostvarenih 12 poena, a pratio ga je Tomislav Manitašević sa šest poena I devet skokova. Sa druge strane najviše poena svojoj ekipi doneo je Lazar Jančić.

Prvo poluvreme obeležila je isprekidana igra sa dosta faulova napravljenih od strane obe ekipe I bilo je malo poena. Ekipa Stomatološkog imala je prednost od devet poena, ali ubrzo su košarkaši Fakulteta bezbednosti dobrom odbranom I jakim napadom uspeli da smanje rezultat(14:13).

Stomatolozi su u drugom poluvremenu igrali dosta dominantnije I pritisli su protivnike. Povećali su razliku na deset koju su održavali do samog kraja (34:24).

Ekipa Bezbednosti trenutno ima skor 0/3, i ako pobede u preostale dve utakmice opet zavise od ishoda ostalih ekipa u grupi za opstanka u daljem takmičenju. Stomatologe čiji je cilj drugo mesto u grupi u narednom kolu očekuje meč sa Građevinski fakkultetom.

Tomislav Manitašević, kapiten pobedničke ekipe je za Sportindeks podelio utiske sa meča.

“Zadovoljan sam kako smo Igrali što je na kraju rezultiralo pobedom. Za nas veoma bitna utakmica, čestitam protivnicima na borbi. Ekipa nam je podmlađena I entuzijatična pa se nadamo da možemo daleko da doguramo”, zaključio je Manitašević.

 

Sa druge strane kapiten ekipe bezbednosti Milan Jović čestitao je protivničkoj ekipi i istakao da je pnosan na svoje igrače.

“Čestitam protivničkoj ekipi. Ponosan sam na svoje igrače, dali su sve od sebe, imali smo jaku odbranu, napad nam je bio slabiji, možda je trebalo da napravimo drugačije izmene ali gotovo je sad. Svakako jedna odlična I napeta utakmica”, izjavio je Jović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB