Srđan Todorović u dresu FK Modriča Alfa!

4847

Nakon nekoliko drugoligaških godina, fudbaleri Modriče Alfa vratili su se u najviši rang takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske – Prvu ligu. Na početku sezone nisu zabeležili željeni rezultat  – posle šesnaest odigranih kola imaju skor od tri pobede, sedam remija i šest poraza. Međutim, uprava kluba odlučna je u nameri da svoj tim vrati među šest najboljih, pa proleće dočekuje u izmenjenom sastavu.

Finalni dan USSB

Jedan od najvećih aduta nekadašenjeg šampiona i osvajača kupa Republike Srpske i BiH biće Srđan Todorović, student Univerziteta Singidunum. Vezista koji je u Posavinu stigao iz Radničkog sa Novog Beograda, smatra da je vreme za iskorak. „Mislim da sam prevazišao igranje Srpske lige i da je vreme za stepenik gore. Modriča je klub koji afirmiše igrače koji hoće da napreduju i u dogovoru sa sportskim direktorom Draganom Stevićem došao sam u klub. Cilj nam je da izborimo plej-of. Prvih šest utakmica u nastavku takmičenja moramo što bolje realizovati”.

Pripreme za drugi deo sezone počele su juče prozivkom trenera Marka Stojića u prostorijama kluba. Nakon bazičnog dela koji će se realizovati u Kulturno-sportskom centru i na pomoćnim terenima stadiona „Dr Milan Jelić, ekipu očekuje šest kontrolnih utakimca. Todorović prenosi pozitivne utiske sa okupljanja.

„Lepo su me prihvatili, kako igrači tako i ceo stručni štab. Pripreme smo počeli trčanjem na pomoćnom terenu Modriče, ići ćemo u salu dok ne otopli, a uskoro počinjemo i sa teretanom“, rekao je Todorović.

Alfa kao devetoplasirana na tabeli kreće u borbu za ostanak u Prvoj ligi i formiranje kadra za velike rezultate u budućnosti. Prvu utakmicu odigraće početkom marta na svom terenu protiv Tekstilca iz Dervente.

FOTO: Portal modricainfo.com

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTamara Skrlatović – zlatna učiteljica
Naredni tekstStefan Gajić – bronzani mašinovođa
Student sam četvrte godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Sport je oduvek bio bitan segment svakog mog dana, a bavljenje sportskim novinarstvom velika želja.