Sportski savez Beograda i grad Beograd podžali studente

448

Sastanak povodom saradnje Univerziteta u Beogradu i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i Sportskog saveza Beograda održan je 13. februara. Na ovom sastanku glavna tema je bila unapređenje studentskog sporta, a okupljanje je predvodila rektorka Univerziteta u Beogradu prof. dr Ivanka Popović.

Finalni dan USSB

 

Pored unapređenja univerzitetskog sporta, na sastanku je bilo reči i o ostvarivanju boljih uslova za studente sportiste, kao i organizovanje dodatnih sportskih sekcija koje bi uključivale studente.

Na sastanku su još prisustvovali gradski sekretar Dragan Pešić Blagojević kao predstavnik Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, kao i predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije prof. dr Dejan Madić. Takođe, prisutni su bili predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević i njegov zamenik Mladen Kecman. Sportsko udruženje univerziteta u Beogradu predstavljali su Miloš Obradović, predsednik SUUB-a, član UO SUUB-a Goran Nešić, sportski direktor Aleksandar Vićentijević i komesar za fudbal Milenko Marić. Na sastanku su bili prisutni i predstavnici studentskog parlamenta UB student prorektor Danilo Potparić i predsednik parlamenta Dino Martinić.

Preuzeto sa sajta Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu (link)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTMF pobedom otvorio drugi deo sezone
Naredni tekstETF nadigrao Biološki fakultet
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.