SOFA Open: Probudi pobednika u sebi

257

Pod sloganom “Probudi pobednika u sebi” ove godine održaće se treći po redu besplatni turnir za studente i omladice, a u organizaciji sportskog udruženja SOFA.

Od 24. do 26. novembra u Republičkom zavodu za sport studenti iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada, Niša, Kraljeva i Subotice imaće priliku da se oprobaju u basketu, futsalu, odbojci, stonom tenisu i plivanju.  Prema rečima organizatora, ove godine očekuju više od 400 učesnika, a za svakoga od njih omogućeno je besplatno učešće, a za one najbolje i vredne nagrade.  Takođe, organizatori su se potrudili i da obezbede prevoz i smeštaj za sve studente koji dolaze iz Kragujevca, Novog Sada, Sunotice i Kraljeva.

Članica otganizacije Studentske i omladinske fizičke aktivnosti, Maria Petrović, potrudila se da nam detaljnije objasni cilj njenog udruženja: “SOFA je udruženje koje je osnovano s ciljem da studentima i omladini omogući besplatno bavljenje sportskim aktivnostima. Takođe, od pre tri godine ogranizujemo i besplatan turnir i na taj način želimo da još jednom istaknemo značaj sporta i pre svega da omogućimo svima da pokažu šta znaju, a da pritom ne moraju i da plate”, istakla je Petrovićeva.

Podsetimo, prijave za takmičare traju do 17.11. a sve dodatne informacije možete naći na sajtu turnira.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstIKT odservirala pobedu
Naredni tekstMilan Pavlović vicešampion sveta u karateu
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.