Slobodan Penezić posle drame i penala do pehara

1390

 

Finalni dan USSB

Futsaleri studenskog doma “Slobodan Penezić” pobedili su u finalu domaćina ovog turnira ekipu SD “4 aprila” posle boljeg izvođenja penala rezultatom 3:2. Treće mesto na ovom turniru osvojili su futsaleri SD ” Rifata Burdžovića pobedivši  ekipu SD ” Mika Mitrović” rezultatom 3:0. 

Finalnu utakmicu obeležila je dramatična završnica, u kojoj je ekipa “4 aprila” postigla gol u poslednjim sekundama za izjednačene, izvođenje penala, gde su više sreće imali studenti sa opštine Zvezdare, i fantastična publika koja je dodatno ukrasila ovo finale. U utakmici za treće mesto nije bilo neizvesnosti pošto su futsaleri SD “Rifata Burdžovića” od starta utakmice nametnuli svoj ritam igre i pokazali da su u ovom trenutku bolja ekipa studenata iz SD ” Mika Mitrović”.

Ovaj turnir je bio održan povodom dana studenata 4. April. Organizatori su bili Ustanova Studentski centar “Beograd” i studentske organizacije kao i udruženja domova.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRGF slavio posle preokreta
Naredni tekstAntić brojao do 36! Poljoprivrednici uz dosta muke bolji od Biologa
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.