Singijevke ostvarile prvu pobedu

168

U trećem kolu  Druge odbojkaške univerzitetske lige sastale su se ekipe Univerziteta Singidunum I Poljoprivrednog fakulteta. Singijevke organizovanijom igrom odnose pobedu u ovoj utakmici rezultatom 2:0 (25:12; 25:8).

Sastavi timova
 Univerzitet Singidunum Poljoprivredni fakultet
Kozomara M. Muždalo D.
Točmanac T. Popović M.
Petrović T. Anić N.
Stepanović K. Kojić T.
Mitrović D. Savić K.
Ivanović K. Radmilac S.
Finalni dan USSB

U meč su sigurnije ušle odbojkašice Univerziteta Singidunum. Već na početku napravile su seriju od tri vezana poena. Poljoprivrednice su na kratko prekinule njihovo vođstvo, prvim postignutim poenom.
Singijevke su bile sigurnije I bolje su se nalazile na terenu. Čitav set su igrale na zavidnom nivou.
Anićeva I Popovićeva su pokušale sa nekoliko odličnih poena da podignu svoju igru na viši nivo i pomognu svojoj ekipi da se konsoliduje i pokuša da ipak ovu utakmicu preokrene u svoju korist. U pomoć im je pristigla i Kojićeva sjajnim asom. Ali ipak sve ovo nije bilo dovoljno protiv uigranijih devojaka sa Singidunuma. Na kratki predah odlazi se pri rezultatu 25:12.

12209313_10205036526741487_867529823_o

Na početku drugog seta odbojkašice Poljoprivrednog fakulteta napravile su vođstvo 2:0.
Ali  singijevke im uzvraćaju sa   4 uzastopna asa  Peroševićeve I tako  u potpunosti izbacuju poljoprivrednice Iz igre. Ekipa Poljoprivrednog fakulteta imala je dobre poteze ali su uvek grešile u ključnim trenucima. Kratka klupa onemogućila ih je da prave izmene I unesu svežinu u igru. Odbojkašice Singidunuma  nastavljaju da igraju kao i u prvom setu. Sigurnim I preciznim poenima donele su svojoj ekipi prvu pobedu ove sezone.
Imale su sjajnu podršku sa klupe od njihovog trenera Dragane Mitrović, ali  ni protivnička ekipa nije zaostajala što se tiče podrške. Njima su podršku pružili njihove kolege, odbojkaši Poljoprivrednog fakulteta.

Statistika
Statistika: Univerzitet Singidunum    Poljoprivredni fakultet
Poeni iz igre 21 7
Poeni iz bloka 1 2
As servis 7                     1
Servis greške 2 6
Greške iz igre 9 14

Igračica Singidunuma Teodora Perošević čestitala je protivničkoj ekipi na fer i korekntoj igri. Očekuje od svoje ekipe da će nastaviti da dobro igraju i ređaju uspehe.

Poljoprivrednice nagoveštavaju jaču borbu u predstojećim utakmicama i bolje uspehe.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFilozofski nadmudrio RGF
Naredni tekstPreko 3000 ljudi pomoglo je da izaberemo najbolje u mesecu oktobru!
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.