Singidunum lako protiv IKT

118

Odbojkaši Singidunuma ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Visoke škole za informaciono-komunikacione tehnologije (IKT) 2:0 (25:13, 25:22) u šestom vikendu univerzitetske odbojkaške lige. Pitanje pobednika nijednog trenutka nije bilo dovođeno u pitanje. Najbolji akter meča bio je Uroš Milić sa 12 poena.

Statistika

Od starta je Singidunum krenuo silovito. Sjajnim servisima uspeo je da pomeri prijem protivnika, blok igra je bila na nivou a u napadu su prednjačili Milić i Mirić. Igrači IKT-a su igrali izuzetno neorganizovano pa posle samo nekoliko minuta rezultat bio 8:2. Od tog trenutka prednost Singidunuma je rasla. Najpre je bilo 15:3 pa 19:6 a zatim i najubedljivijih 22:8. Tada IKT sa nekoliko poena zarednom uspeva koliko-toliko da smanji prednost, ipak sa dva vezana poena Tarnjanski odlučuje prvi set 25:12.

U drugom setu viđena je nešto izjednačenija borba. Usled opuštanja Singidunuma IKT je stekao prednost od 6:3. U nastavku se igralo poen za poenom sve dok Singidunum nije dodao gas došao do prednosti 14:13. Usledila je rezultatska klackalica i vođstvo se smenjivalo nekoliko puta. Posle dobrog snalaženja na mreži Nešovanovića odnosno greške igrača IKT-a Singi stiče prednost od tri poena, 21:18. Ivanović dobrom dijagonalom unosi neizvesnost u meč 23:22. Međutim posle servis greške Stepanovića Singidunum dolazi do prve meč lopte, koju odmah koristi. Smečom u mrežu Pavlović postavlja konačnih 25:22.

Sastav timova

„Krenuli smo kako treba i lako dobili prvi set. U drugom je došlo do pada igre što je rezultiralo nešto neizvesnijim setom. Uigravamo se za sledeće mečeve, pre svega za Filološki koji je favorit u ligi“, izjavio je Uroš Milić.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstOdržano prvenstvo UNS-a u šahu
Naredni tekstPolicajke jače od Bezbednosti
Student sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Svaki dan mi počinje i završava se sportom, pre svega košarkom i fudbalom. Sanjam da jednoga dana izveštavam sa Olimpijskih igara, i prenosim finale Lige šampiona. Za sve što vas interesuje možete pisati na bojanmarinkovic95@gmail.com Moji tekstovi