SportIndeks.rs

Singidunum lako protiv IKT

singi

Odbojkaši Singidunuma ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Visoke škole za informaciono-komunikacione tehnologije (IKT) 2:0 (25:13, 25:22) u šestom vikendu univerzitetske odbojkaške lige. Pitanje pobednika nijednog trenutka nije bilo dovođeno u pitanje. Najbolji akter meča bio je Uroš Milić sa 12 poena.

Statistika

Od starta je Singidunum krenuo silovito. Sjajnim servisima uspeo je da pomeri prijem protivnika, blok igra je bila na nivou a u napadu su prednjačili Milić i Mirić. Igrači IKT-a su igrali izuzetno neorganizovano pa posle samo nekoliko minuta rezultat bio 8:2. Od tog trenutka prednost Singidunuma je rasla. Najpre je bilo 15:3 pa 19:6 a zatim i najubedljivijih 22:8. Tada IKT sa nekoliko poena zarednom uspeva koliko-toliko da smanji prednost, ipak sa dva vezana poena Tarnjanski odlučuje prvi set 25:12.

U drugom setu viđena je nešto izjednačenija borba. Usled opuštanja Singidunuma IKT je stekao prednost od 6:3. U nastavku se igralo poen za poenom sve dok Singidunum nije dodao gas došao do prednosti 14:13. Usledila je rezultatska klackalica i vođstvo se smenjivalo nekoliko puta. Posle dobrog snalaženja na mreži Nešovanovića odnosno greške igrača IKT-a Singi stiče prednost od tri poena, 21:18. Ivanović dobrom dijagonalom unosi neizvesnost u meč 23:22. Međutim posle servis greške Stepanovića Singidunum dolazi do prve meč lopte, koju odmah koristi. Smečom u mrežu Pavlović postavlja konačnih 25:22.

Sastav timova

„Krenuli smo kako treba i lako dobili prvi set. U drugom je došlo do pada igre što je rezultiralo nešto neizvesnijim setom. Uigravamo se za sledeće mečeve, pre svega za Filološki koji je favorit u ligi“, izjavio je Uroš Milić.

One Comment

  1. Goran

    November 28, 2016 at 17:29

    Niste korektni sto se tice vaših članaka, kao prvo često grešite u imenima igrača ekipa, sto je neophodno da ispravite, pod obavezno. Kao drugo, nazivanjem igre nekih timova, uopšte nije kolegijalno sa vaše strane, pošto se sve ekipe trude da odigraju što je bolje moguće. Kao treće, u drugom setu je ekipa Visoke IKT vodila skoro ceo set, i nije uopste bila laka utakmica..
    Nadam se da ćete ispraviti sve vaše greške, kako sa imenima, tako i sa boljim člancima i “tačnim” iyvešstajima.. Hvala

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>