Seniori zavrsili turneju u Kini

81

Podmlađeni sastav košarkaške reprezentacije Srbije završio je turneju u Kini. U utakmici protiv reprezentacije Angole naša ekipa odnela je pobedu, rezultatom 69:52 (10:13, 17:17, 22:5, 20:17). U našoj reprezentaciji najistaknutiji je bio student Nemanja Nenadić sa 22 ubačena poena, bivsi univerzitetski reprezentativac nastavlja sa odličnim partijama i sve više skreće pažnju na sebe. Kod Angole najraspoloženiji bio je Moreira sa 23 poena.

U poslednjem meču na turniru u Meihoku naš tim doživeo je poraz od domaćina, reprezentacije Kine, rezultatom 70:79 (13:22, 21:19, 18:17, 18:21).

Uz uložene napore naši reprezentativci nisu uspeli da završe turneju pobedom, domaćin je bolje ušao u utakmicu i do kraja održavao prednost koju je stekao posle prve deonice. U reprezentaciji Srbije najbolji pojedinac na parketu bio je nekadašnji član univerzitetske reprezentacije Ilija Djoković sa 13 poena. U protivničkom taboru odličnu partiju pružio ie Jun Fei koji je ubacio 28 poena.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstFutsalerke Srbije odigrale trening utakmicu. Uskoro skraćivanje spiska.
Prva sam godina Fakulteta političkih nauka u Beogradu, smer novinarstvo i komunikologija. Od malena pratim sport i rekreativno se bavim istim. Želja mi je da postanem sportski komentator i da komentarišem zajedno sa Edinom Avdićem.