Sedmi po redu “Kup Rektora”

477

“Kup Rektora” održaće se 4. aprila povodom Dana studenata u zgradi Rektorata. Ovo je sedmo izdanje takmičenja koje počinje u 16.30 časova, a organizator turnira je  Sportsko udruženje Univerziteta u Beogradu.

Finalni dan USSB

 

Pravo učešća na “Kupu Rektora” imaju svi studenti, profesori fakulteta, kao i akademija i visokih škola u Beogradu. Biće odigrano sedam kola. Tempo igre je 10 minuta plus pet sekundi po igraču za celu partiju. Troje najboljih učesnika “Kupa Rektora” očekuju novčane i druge nagrade. Zainteresovani učesnici se mogu prijaviti na mejl SUUB-a sport@rect.bg.ac.rs ili lično do 16.15 časova na dan takmičenja. Najbolji šahisti u muškoj i ženskoj konkurenciji će se plasirati na Pojedinačno prvenstvo studentkinja i studenata Beograda za školsku 2018/2019. godinu. Broj mesta je ograničen.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTradicionalne igre povodom “Dana studenata”
Naredni tekstFilozofi ostali u trci
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.