Saobraćajnom bodovi protiv Singidunuma

284

Odbojkašice Saobraćajnog trijumfovale su nad ekipom Singidunuma rezultatom 2:1( 25:18, 6:25, 15:10) u meču koji je igran u okviru USSB lige. Najistaknutija kod pobedničke ekipe je bila Berbatović sa 7 poena.

Sastav ekipa
 SASTAV TIM 1 SASTAV TIM 2
Popović Kozomara
Tubić Batak
Ugrinić Stajić
Janković Stepanović
Žarković Radonić
Čojbašić Tošić
Berbatović
Ivanović
Đokić
Stanković
Obućina
Prvi set je krenuo igrom poen za poenom, sve do rezultata 4:4 kada Saobraćajni pravi mini seriju 3:0 i odvaja se. Ekipa Singidunuma je zatražila tajm aut koji i nije bio od koristi jer su odbojkašice Saobraćajnog  nastavile u istom ritmu i odvojile se na plus pet. Pri rezultatu 12:9 dogodio se najlepši potez na meču  kada je igračica Saobraćajnog Ćojbašić plasirala loptu u sam ugao protivničkog polja. Do kraja seta Saobraćajni je uspeo da poveća svoju prednost nna plus sedam.
17237088_1331467973581675_2036956697_o

Finalni dan USSB

Drugi deo igre sa sobom je doneo i potpuni preokret.
Odbojkašice Singidunuma su krenule žestoko od samog starta i već pre prvog tajm auta Saobraćajnog imale su prednost od 5:1. Posle prekida nekoliko narednih poena igrao se egal da bi igračice Singidunuma ponovo pojačale tempo i napravile seriju od 7:0 što je rezultiralo drugim tajm autom ekipe Saobraćajnog. Razlika je već bila plus trinaest i bilo je malo prostora za bilo kakav preokret. Do kraja, još jednom serijom poena,  Singidunum  osvaja set sa 19 poena razlike(25:6).

Statistika
Statistika: Saobraćajni fakultet Univerzitet Singidunum
Poeni iz igre 24 19
Poeni iz bloka / 3
As servis 3 5
Servis greške 8 5
Greške iz igre 18 14
Treći, ujedno i odlučujući set, obilovao je mini-serijama. Posle početnih 4:1 za Saobraćajni, ekipa Singidunuma je izjednačila što je bio povod da se zatraži tajm aut posle kojeg sledi nova serija Saobraćajnog od 4:0. Tu razliku od plus četiri, uz manje oscilacije, uspele su da održe do kraja i iako su na ovom meču osvojile manje poena od protivnica ipak trijumfuju i dođu do bodova.

Igračica Saobraćajnog Berbatović, sumirala je utiske posle meča: “Protivnice su bile dobre pružile su solidan otpor. Bile su dosta bolje u drugom setu međutim, mi smo dobile odlučujući set” , izjavila je Berbatović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB