Saobraćajni savladao Vojnike

171

U neizvesnom meču odbojkaši Saobraćajnog fakulteta savladali su skipu Vojne akademije rezultatom 2:0 (25:22, 25:22). Bolja koncentracija u prelomnim trenucima donela je Saobraćajcima ovu pobedu koja im kao novajlijama u prvoj ligi mnogo znači.

Sastavi timova
Saobraćajni fakultet Vojna akademija
Aškić D. Veličkov M.
Saravolac M. Vasić A.
Bogdanović D. Todorović S.
Stojilović I. Radenković M.
Savković D. Miletić M.
Nedeljković U. Prišić M.
Jagodić L. Kocić I.
Jocić V. Fejzić E.
Mirković M.
Stanojević L.
Finalni dan USSB

Prvi set počeo je asom Bogdanovića koji je tako osvojio prvi poen za ekipu Saobraćajnog fakulteta. Ipak, već prilikom sledećeg servisa on pravi grešku što dovodi do izjednačenja. Igra je bila izjednačena sve do trenutka kada Saobraćajni pri rezultatu od 5:8 pravi seriju od 7:0 i preuzima vođstvo nakon čega je ekipa Vojne akademije zatražila tajm aut. U nastavku seta videla se veoma dinamična igra na obe strane kao i igra na mreži. Vojna akademija imala je konstantnu prednost od 2 poena, sve dok zahvaljujući servis greškama Vasića i Kocića, Saobraćajni nije uspeo da stigne do 19:19. Od tog trenutka ekipa Saobraćajnog fakulteta preuzima igru u svoje ruke, prvenstveno dobrom igrom u polju, a u ključnim trenucima se najbolje pokazao Nedeljković. Poenom Jagodića, Saobraćani osvaja prvi set.

Nastavak igre počinje serijom Saobraćajnog fakulteta od 4:0 posle koje je Vojna akademija zatražila tajm aut. Nakon pauze oni se vraćaju u igru preciznim poenom Kocića kojeg je u nastavku zamenio Radenković. Slično kao i u prvom setu, neizvesna borba, dobri poeni na obe strane kao i dugi poeni činili su ovaj set zanimljivim. Pri rezultatu od 21:19, Veličkov pogađa dva asa i dovodi do izjednačenja. Ipak, nisu uspeli da se izbore za treći set. Saobraćajci su nakon dva odlična bloka i grešaka protivnika osvojili i ovaj set i tako dobili ovaj meč.

Statistika
Statistika: Saobraćajni fakultet Vojna akademija
Poeni iz igre 22 19
Poeni iz bloka 5 5
As servis 1 4
Servis greške 5 9
Greške iz igre 11 12

Nakon ove pobede, igrači Saobraćajnog fakulteta zadovoljni su otišli sa terena, a kapiten Stojilović izrazio je nadu da će njegov tim i u nastavku pružati dobru igru.

Drago mi je što smo pobedli, imali smo dobru pripremu za ovu ligu i nadam se da ćemo ovako da nastavimo“, rekao je Stojilović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBPŠ lako potiv Ahtitektonskog
Naredni tekstFilozofski nadmudrio Singidunum
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs