Saobraćajni na mišiće opravdao ulogu favorita

419

Rukometaši Sobraćajnog fakulteta savladali su Elektrotehnički fakultet rezultatom 24:22 (12:9) u okviru trećeg kola lige Univerziteta u Beogradu. Najbolji pojedinac utakmice bio je igrač Saobraćajnog fakulteta Sokolov koji je mrežu zatresao 10 puta, dok je na drugoj strani Isaković dao 6 golova.

Finalni dan USSB

Oba tima počeli su duel sa promašajima. Prvi je mrežu zatresao Isaković i u narednom napadu posle odbrane svog golmana Đurđevića opet na isti način postigao još jedan gol. Đurđević je uspeo da osujeti čak tri vezana napada saobraćajaca. Prvi gol posle tri minuta od početka utakmice za Saobraćajni fakultet daje Denić. Potom prvi svoj gol te večeri daje Sokolov – snažni udarac prošao je golmanu kroz ruke. Nastavile su obe ekipe u istom ritmu da naizmenično daju golove iako se videlo da Saobraćajni fakultet ide na gorivo koje se zove Sokolov. Do kraja poluvremena dao je još pet golova što je i obezbedilo prednost njegovoj ekipi na poluvremenu. Rezultat je bio 12:9.

Sastavi timova
Sobraćajni fakultet Elektrotehnički fakultet
Ristić 16 Pušica 32
Sokolov 6 Lazarević 7
Toković 10 Marković 6
Ćijić 7 Isaković 11
Milivojević 13 Antonijević 15
Prčetić 11 Obradović 90
Šmigić 2 Zečević 13
Radovanović 15 Palomi 3
Denić 9 Majstorović 19
Džamić 1 Knežević 99
Tošić 12 Đurđević 1
Ćirković 5
Bučin 88
Posle pauze Elektrotehnički fakultet krenuo je bolje i uspeo da veže dva gola preko Lazarevića i Zečevića. Međutim onda saobraćajci vezuju četiri napada koja realizuju preko Sokolova, Denića i Ristića. Uz to odbranu su igrali čvrsto i nisu prezali da naprave i grublji faul. ETF se držao samo zahvaljujući greškama protivnika i golovima Zečevića i Isakovića. Đurđević na golu bio je još jedan bitan šraf u odbrani čestih napada saobraćajaca. Golovima Antonijevića i Zečevića ETF je smanjo prednost protivnika na samo jedan gol dva minuta pre kraja i time uneo neizvesnost u skoro pa rešen meč. Posle tajm auta Saobraćajnog fakulteta Sokolov je sa svoja dva maestralna gola smirio svoju ekipu i doneo joj pobedu. Na kraju rezultat je bio 24:22.
Statistika
Statistika Sobraćajni fakultet Elektrotehnički fakultet
Golovi 24 22
Promašaji 10 8
Odbrane 5 6
Izgubljene lopte 13 9
Sedmerci 2/2 /
Isključenja / 2
Žuti kartoni / /
Crveni kartoni / /
Stefan Milivojević, rukometaš Saobraćajnog fakulteta nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svoje ekipe. „Očekivao sam da ćemo se pokazati bolje ali pošto je početak sezone bili smo solidni. Pred kraj smo bili dosta neozbiljni i na tome mora da se radi. Nismo imali sreće ni na golu. Svaka čat ETF-u na fer igri“, izjavo je Milivojević.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNeizvestan meč filologa i građevinara
Naredni tekst„Derbi“ začelja grupe A pripao farmaceutima
Kao bivši košarkaš, opredelio sam se za novinarstvo kako bih na neki način ostao u sportu. San mi je da spojim sve tri ljubavi - novinarstvo, košarku i Partizan, pa da uskoro počnem da izveštavam sa Partizanovih utakmica.