Saobraćajni kolaps

116

Odbojkaška ekipa Tehnološko-metalurškog fakulteta ostavrila je prvu pobedu u ovogodišnjoj ligi savladavši ekipu Saobraćajnog fakulteta rezultatom 2:0, po setovima 25:13, 25:14.

Finalni dan USSB

Tehnološkom-metalurški fakultet

Saobraćajni fakultet

3 Pomar 4 Bogdanović
5 Stefanoski 5 Jocić
7 Maksimović 8 Jeftić
8 Kosanović 9 Grujić
10 Tomić    10 Jagodić
13 Marunkić  12 Mitić
15 Stanković  13 Stojković

 

Tehnološko-metalurški fakultet

Saobraćajni fakultet

Poeni iz napada

16

17

Poeni iz bloka

6

2

As servisi

4

2

Servis greške

3

4

Greške iz igre

3

20

 

Početak prvog seta obeležila je igra Saobraćajaca. Svi poeni, do rezultata 6:4 za TMF, završavani su ili osvojenim poenom ili greškom igrača Saobraćajnog fakulteta. Tek tada se bude igrači TMF-a, koji su uprkos tome i bili u vođstvu. Odlično su u bloku funkcionisali Maksimović i Kosanović koji su zajedno upisali 5 poena ze ekipu TMF-a u ovom setu. Saobraćajci nisu nikako uspevali da pronađu svoju igru na šta ukazuje činjenica da su samo u ovom setu protivniku svojim greškama upisali čak 10 poena. Dobra igra u napadu i greške protivnika omogućile su odbojkašima TMF-a da brzo dođu do prvog seta ubedljivim rezultatom 25:13.

Drugi set su nešto bolje započeli igrači Saobraćajnog fakulteta. Smanjili su broj grešaka i uspeli da budu u rezultatskoj prednosti početkom seta (9:7). Međutim, ponovo zapadaju u krizu i serijom grešaka preokreću rezultat u korist protivnika. Igrači TMF, uz poklonjene poene, dobro su se kretali u polju i uspešno su rešavali i realizovali napade pa lako i brzo privode i ovaj set kraju, ponovo ubedljivim rezultatom. Bilo je 25:14.

Meč su obeležile greške odbojkaša Saobraćajnog akulteta, koji su za dva seta uspeli da pogreše čak 20 puta. Iako su u svim ostalim segmentima bilo gotovo izjednačeni sa protivnikom, preveliki broj greški doveo ih je do ubedljivog poraza.

Najviše poena svom timu doneo je korektor Saobraćajnog fakulteta Jeftić koji je bio precizan 9 puta, dok je u pobedničkoj ekipi najefikasniji bio Kosanović sa 6 poena.

Maksimović, kapiten i srednji bloker ekipe TMF-a, na kraju utakmice je zaključio:

„Presudila je naša veća pripremljenost, ozbiljnost u igri, kretnja u terenu i činjenica da nam je ovo bila utakmica za opstanak u Prvoj ligi“

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBiološki slavio nad nervoznim BPŠ-om
Naredni tekstPravnici narušili bezbednost
Studentkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Ljubitelj je svih sportskih disciplina, ali odbojku smatra najlepšom. Želela bi da jednog dana izveštava sa Olimpijskih igara. Mail: ivana.salapura@sportindeks.rs.Moji tekstovi