Saobraćajni fakultet ubedljivo do novog trijumfa!

583

Saobraćajni fakultet je u jedanaestom kolu Lige Univerziteta u Beogradu pobedio ekipu Šumarskog fakulteta rezultatom 2:0 (25:20, 25:13). U pobedničkom timu najviše se istakla Sandra Popović koja je upisala 11 poena, dok je na drugoj strani najefikasnija bila Vanja Tomić sa sedam poena.

Finalni dan USSB

 

U meč je bolje ušla ekipa Šumarskog fakulteta koja je as servisima Ljubicićeve došla do prednosti od 7:3. Uspevale su dobrim napadima iz zone četiri i greškama protivnica da održe tu prednost do polovine seta (12:8). Tada je na osnovnu liniju došla Kočanovićeva i potpuno preokrenula rezultat. Njene saigračice su se na pravi način nadovezale na njene precizne servise i sa lakoćom uzimale poene iz prve linije. Kada je konačno prekinuta serija Saobraćajnog fakulteta na semaforu je stajalo 20:15 u korist devojaka u crnim dresovima. Do kraja seta je usledila igra poen za poen tako da je set završen rezultatom 25:20.

Sastavi timova
Saobraćajni fakultet Šumarski fakultet
1   Katarina Nakić  L 1   Nevena Antanasijević  C
2   Anđela Kočanović 2   Nikolija Ljubicić
3   Sandra Popović 4   Sofija Oblaković
4   Nađa Ormanić 7   Nevena Vuković
9   Marina Tomić 10 Slavenka Stojanović
10 Aleksandra Stanković 11 Vanja Tomić
11 Maja Dejković
14 Isidora Vasić  L
15 Katarina Ratkov   C
16 Marija Janković

U drugi period susreta odbojkašice Šumarskog fakulteta ušle su motivisane i koncentrisane na igru, a Tomićeva je imala odličan prolaz iz zone dva i to je rezultiralo u vidu prednosti od 8:4. Saobraćajni je na to odgovorio još jednom serijom poena ovoga puta kada je na servisu bila Jankovićeva. Probao je Šumarski sa tajmautom da prekine nalet svojih protivnica, ali bezuspešno. Serija Jankovićeve prekinuta je na koti 12, a rezultat je glasio 16:8. U nastavku seta nije bilo previše uzbuđenja, a ni velikog nadigravanja na obe strane. Saobraćajni fakultet je smirio igru i osvojio nova tri boda (25:13). 

Statistika
Saobraćajni fakultet Šumarski fakultet
Poeni iz igre 24 14
Greške iz igre 8 10
As servisi 8 4
Servis greške 3 4
Poeni iz bloka 4 4
Nakon pobede svog tima Sandra Popović sa Saobraćajnog fakulteta bila je zadovoljna rezultatom, ali ne i svojom igrom. „Nisam u potpunosti zadovoljna našom igrom, jer znam da možemo bolje, ali bila je dobra utakmica protivnice su prikazale dobru igru i želim da tome da im čestitam. Za nas ostaje da se dobro pripremimo za završnu fazu takmičenja“, izjavila je Popovićeva.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB