Saobraćaj i Zaštita podelili plen

192

Još jedan nerešen rezultat (1:1) priredile su nam ekipe Saobraćaja i Zaštite u okviru A grupe Prve futsal lige.

Finalni dan USSB

U prvom minutu igre pokušao je odličnim udarcem Filip Lučić ali je golman Zaštitara Đorđe Perin dobro intervenisao. I u nastavku još jedna šansa za Saobraćajce preko Vujića, pokušao je iz odbitka, na mestu je bio Perin. U petom minutu kontra napad za Saobraćaj, povukao je Škrbić po levoj strani, proigrao je Lučića koji ne koristi zicer pa rezultat ostaje nepromenjen. U osmom minutu dosuđen je aut za Zaštitare. Loptu je izveo Sekulić a Simić je naleteo i preciznim udarcem loptu poslao pod prečku golmana Mandića. Nekoliko trenutaka pred kraj prvog poluvremena bomba Sekulića i još bolja intervencija golmana Mandića. Zaštitari na odmor odlaze sa golom prednosti.

Saobraćajci nisu čekali svoju šansu već su drugo poluvreme krenuli agresivno od prvog sudijskog zvižduka. Škrbić je još jednim izuzetnim pasom ostavio samog Dušana Krajinovića koji nije uspeo da iskoristi šansu i da izjednači. Zaštitari nisu napadali, čekali su svoju šansu iz kontre i čuvali su rezultat. U 18. minutu dosuđen je faul za Saobraćajce. Vujić je pokušao direktnim udarcem ka golu ali Perin još jednom sigurno interveniše. Nisu uspeli Zaštitari da se zaštite i u poslednjem minutu utakmice primaju gol. Opet je u centru pažnje bio istaknuti tandem Škrbić – Lučić, ali ovog puta mnogo uspešnije nego prethodnih. Prošao je Škrbić po strani, oštro ubacio loptu u peterac Zaštitara, Lučić je bio na pravom mestu i iz prve šutirao u donji desni ugao za izjednačenje. Utakmica je završena rezultatom 1:1.

Bogdan Škrbić (Saobraćaj) – Nisam zadovoljan rezultatom, mogli smo da pobedimo da smo iskoristili tri velike prilike koje smo imali. Sudije su bile korektne, pustili su da se igra muški. Nadamo se da ćemo proći u sledeću fazu takmičenja.

Milan Sekulić (Zaštita) – Nas konstantno prati neki maler, danas smo primili gol u poslednjim minutama utakmice iako smo se dobro držali. Nikako nemamo sreće i nisam zadovoljan rezultatom.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB