Salašari sigurno protiv Ipsviča

221

Lazin Salaš pobedio je Ipsvič rezultatom 5:1 u okviru G grupe i zabeležio prvu pobedu.

Finalni dan USSB

Svega desetak sekundi trebalo je ekipi Ipsviča da dođe do prednosti. Stefan Božić je lukavo pobegao odbrani Salaša, šutirao je po zemlji u dalji ugao i zatresao je mrežu golmana Petrovića. Brzo su se Salašari oporavili od brzog gola. David Vulović je poslao projektil sa više od deset metara za izjednačenje u šestom minutu igre. Dva minuta kasnije Marko Nešković snažnim udarcem šalje loptu pod prečku Petrovića i donosi preokret ekipi Lazinog Salaša. Do kraja poluvremena bez šansi.

Odlično su Salašari otvorili drugi deo igre, imali su dobru šansu koju nisu uspeli da iskoriste. Još jednom je Marko Nešković uspeo da se upiše u strelce, i još jednom lopta završava ispod prečke golmana Petrovića. U sledećem napadu Slaviša Simić preslikava prethodni pogodak, 4:1 za ekipu Lazinog Salaša. Još jedan pogodak viđen je dva minuta pre kraja utakmice. Boško Petrović je pokušao da dribla u svom petercu, loptu mu je oduzeo Ljubiša Dimić i postavio konačan rezultat ove utakmice.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFikusi ne staju, četvorka u mreži Orfanela
Naredni tekstFapovci upalili u poslednjem minutu
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.