Šahisti PEP-a znaju samo za zlato

313

Na Svetskom univerzitetskom prvenstvu u Barseloni šahisti Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) osvojili su maksimalan broj zlatnih medalja i tako zauzeli prvo mesto u ukupnom plasmanu.

Finalni dan USSB

U svim kategorijama šahisti i šahistkinje PEP zauzeli su prva mesta i na najbolji mogući način predstavili su našu zemlju na Svetskom univerzitetskom prvenstvu u Barseloni. U muškoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Miloš Roganović, dok je na drugom mestu bio takođe student PEP-a, Milan Zajić. Pomenuti dvojac šahista obezbedio je Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji, ostavivši iza sebe kolege iz Belgije.

Ništa manje nisu postigle ni studentkinje PEP-a, koje su kao i njihove kolege ostvarile najbolji mogući plasman. U pojedinačnoj konkurenciji zlato je odnela kući Jovana Erić, a srebnom medaljom se okitila Mila Žarković. U ekipnoj konkurenciji Erić i Žarković su osvojile, naravno, zlato pobedivši studentkinje iz Rumunije.
Ovo je treća godina za redom u kojoj se odžava ovaj prestižni međunarodni turnir u organzaciji WIUSC-a.

Fotografija preuzeta sa www.vspep.edu.rs

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstGeografi prejaki za FFH
Naredni tekstNova epizoda emisije Sportindeks
Studiram novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožavam plemenitu igru poznatu kao fudbal od kad znam za sebe. Želja mi je da postanem sportski novinar i da izveštavam sa utakmica Crvene zvezde u Ligi šampiona.