Rusija vs Srbija – bratski i prijateljski futsal

702

Futsaleri reprezentacije Srbije u ponedeljak 24. i utorak 25. septembra, odigraće dve prijateljske utakmice na gostovanju protiv domaće selekcije Rusije.

Finalni dan USSB

Trenutni vicešampion sveta i trećeplasirani tim na ovogodišnjem prvenstvu Evrope, pokušaće ponovo da savlada Orlove, nakon teško izvojevane pobede na EURU u Beogradu pre dve godine tek nakon produžetka.

Sa druge strane, selektor Srbije Goran Ivančić, odlučio je da put Rusije povede sledeći sastav:

Golmani: Miodrag Aksentijević, Jakov Vulić

Igrači: Mladen Kocić, Marko Pršić, Miloš Simić, Uroš Krasnić, Vladan Vesić, Denis Ramić, Strahinja Petrov, Ivan Vuletić, Dragan Tomić, Kristijan Radin, Stefan Rakić, Veroljub Vukadinović

Zanimljivo je da u sastavu srpskog tima nema igrača iz najuspešnije domaće ekipe, Ekonomca, ali tu su mlade nade iz studentske lige poput Strahinje Petrova, studenta Pravnog fakulteta i jednog od predstavnika Beogradskog univerziteta na nedavno završenim Univerzitetskim igrama u Koimbri, kao i studenta Fakulteta za menadžment, rezervnog golmana Jakova Vulića.

A da li će ovi mladi igrači uspeti da savladaju jednu od najjačih futsal reprezentacija sveta, saznaćemo već u ponedeljak ili utorak!

 

FOTO: Instagram.com/ Miodrag Aksentijević 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMeđunarodni dan studentskog sporta- 20. septembar
Naredni tekstSrpskim šahistima izmakla bronza u Brazilu
Živim u Zemunu. Ceo život pratim sport i zato sam se odlučio da upišem novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Trenirao sam fudbal za golmana ranije, a i sada branim rekreativno. Pratim sve sportove; najviše fudbal i hokej. Navijam za Liverpul, a u hokeju za NHL tim Anaheim Ducks.