Rukometaši FSFV nadigrali Mašince

141

Rukometaši Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja savladali su Mašinski fakultet rezultatom 26:18 u Univerzitetskoj ligi Niša.

Finalni dan USSB

Utakmica je krenula veoma neizvesno, s obzirom na to da je početni rezultat stalno bio u egalu. Obe ekipe došle su spremne i borile su se za pobedu. Rukometaši Mašinskog fakulteta odlično su krenuli utakmicu i već u prvom minutu izborili vođstvo 2:0. Ekipa  FSFV-a odmah je krenula u odbranu, sustigli su protivnike i nastavili tim tempom do kraja utakmice.

Prvo poluvreme obeležila je vrlo spretna igra. Ekipa Mašinskog  imala je  dobar napad, dok su se rukometaši FSFV-a imali odličnu odbranu. Rezultat u toku prvog poluvremena većinu vremena bio je u egalu, sve dok ekipa FSFV-a nije u poslednjem minutu dala gol. Rezultat na kraju prvog poluvremena bio je 15:14 za ekipu Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Drugo  poluvreme počelo je dinamičnijom igrom, te su na startu obe ekipe zaradile po 2 žuta kartona. Mašinci nisu  uspevali da steknu rezultatsku prednost tokom celog drugog poluvremena, nisu bili koncentrisani na igru i počeli su da prave greške. Pavle Kostić, rukometaš Mašinskog fakulteta, dobio je isključenje, a ekipa FSFV-a je  iskoristila tu priliku da poboljša svoj rezultat i  svoju prethodno stečenu prednost. Mašinci su tražili tajm-aut pri rezultatu 22:16 za Sportiste. Nakon pauze Mašinci su uspeli da daju još dva uzastopna gola, ali nisu mogli da dostignu rezultat koji je postavio FSFV. Utakmica je završena rezultatom 26:18 za ekipu Fakulteta sporta.

Kao najbolji igrač pokazao se kapiten ekipe Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Miloš Đokić, dok  se u protivničkoj ekipi najbolje pokazao Dimitrije Pokopović  sa 5 postignutih golova.

Kapiten FSFV-a,  Miloš Đokić, zadovoljan je odigranom utakmicom i  nada se da će ove godine osvojiti finale. “Veoma sam zadovoljan večerašnjom igrom.Protivnici su malo popustili u drugom poluvremenu, što smo gledali da maksimalno iskoristimo. Prvo poluvreme je takođe išlo u našu korist i uspeli smo da dobijemo ovu utakmicu. Nadamo se i finalu”, istakao je Đokić.

 

 

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFSFV ubedljiv protiv rukometaša Građevinskog
Naredni tekstFSFV u finalu kupa
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Volim da volontiram i stičem nova iskustva.Trenutno pišem za SDL i Sportindex. Možete me kontaktirati na j.borisavljevic12@gmail.com