RUKOMET USSB: Rezultati drugog vikenda

267

U okviru rukometne lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, prethodnog vikenda je u hali Sportskog centra Vračar odigrano četiri utakmice u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

 

Prvo su na parket u subotu izašli rukometaši Elektrotehničkog fakulteta i Fakulteta veterinarske medicine. Ekipa iz Bulevara kralja Aleksandra je u ovoj neizvesnoj utakmici izašla kao pobednik, slavivši rezultatom 17:15.

Nedeljni program otvoren je duelom između aktuelnog osvajača kupa Saobraćajnog fakulteta i Vojne akademije. Vojnici su na ovu utakmicu došli oslabljeni neigranjem svog najboljeg igrača Ramovića i u podmlađenom sastavu, što su iskusni rukometaši Saobraćajnog iskoristili. Kontrolisali su utakmicu od samog početka i predvođeni raspoloženim tandemom MlađenovićPetrešević upisali novu pobedu 31:25. Aktuelni vicešampioni lige i glavni pretendenti na tron, rukometaši Fakulteta organizacionih nauka bili su akteri druge dve utakmice koje su igrane u nedelju. Oni su najpre, predvođeni Aničićem slavili protiv Kriminalističko policijske akademije (22:18), a potom su savladali i Fakultet za poslovne studije i pravo Univerziteta Union rezultatom 28:12.

 

Kompletni rezultati:

Subota 17.3.2018.

(M) Elektrotehnički fakultet – Fakultet veterinarske medicine 17:15 (8:7)

Nedelja 18.3.2018.

(M) Saobraćajni fakultet – Vojna akademija 31:25 (16:14)

(M) Fakultet organizacionih nauka – Kriminalističko policijska akademija 22:18 (10:4)

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB