Rukomet USSB: Najava četvrtfinalnih duela

478

Ove nedelje nastavlja se rukometna liga koju organizuje Univerzitetski sportski savez Beograda. Na programu će biti tri četvrtfinalna susreta, a utakmice će se igrati u četvrtak, petak i subotu.

Finalni dan USSB

Seriju četvrfinala otvoriće rukometaši Singidunuma i Kriminalističko-policijske akademije. Da li će Antić i saigrači, inače vicešampioni Kupa, uspeti da trijumfuju i nastave sa dobrim partijama ostaje da vidimo. Meč će se igratri četvrtak, u sali Sportskog centra na Banjici sa početkom u 19:00.

Petak je rezervisan za komšijski derbi. Na Banjici će se, sa početkom u 18:30 sastati studenti Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta političkih nauka. Momcima sa FON-a će nakon prošlogodišnjeg drugog mesta, sve osim zlata biti neuspeh. Ipak, za protivnike će imati najprijatnije iznenađenje ove sezone koje se sigurno neće predati.

Subotnji meč odigraće tim Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Građevinski fakultet. Nema sumnje da će DIF pokušati da iskoristiti prednsot domaćeg terena i na krilima bekova Duracovića i Damjanovića dođe do polufinala. Utakmica će početi u 19:00.

Kompletan raspored:

Četvrtak, 31.05.2018:

19:00 (m) Univerzitet Singidunum – Kriminalističko – policijska akademija

Utakmica će se igrati u sali SC Banjica, Ulica Crnotravska 4.

Petak, 01.06.2018:

18:30 (m) Fakultet organizaiconih nauka – Fakultet političkih nauka

Utakmica će se igrati u sali SC Banjica, Ulica Crnotravska 4.

Subota, 02.06.2018:

19:00 (m) Građevinski fakultet – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Utakmica će se igrati u hali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Ulica Blagoja Parovića 156, Košutnjak.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFutsal USSB kup: IKT – Bezbednost za kraj!
Naredni tekstOdržana sednica organizacionog komiteta EUG2020
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.