Rukomet SUUB: Komšijski derbi za zlato, repriza meča za bronzu

824

U nedelju, 3. juna odigraće se finalna i utakmica za treće mesto rukometne lige Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

 

U Sportskom centru “Voždovac” od 17:30h za bronzano odličje boriće se ekipe Saobraćajnog fakulteta i Građevinskog fakulteta. Ovaj susret je repriza prošlogodišnje utakmice za treće mesto, a tada su se medaljama okitili rukometaši GRF-a. Građevinari su motivisani da odbrane odličje, dok saobraćajci žele nakon titule na BeST-u da dođu do medalje u SUUB ligi. Saobraćajci se uzdaju u svoju odbranu koja ih dovela do završnice lige, a GRF će preko svog najboljeg strelca Cvijovića pokušati da stigne do medalje. Da li će se Saobraćajni “osvetiti” GRF-u za prošlogodišnji poraz ili će GRF ponovo slaviti, videćemo večeras na Banjici.

Nakon ovog meča, od 18:30h očekuje nas veliko finale. Za titulu šampiona boriće se komšije iz Jove Ilića, Fakulteta političkih nauka i Fakulteta organizacionih nauka. FON brani titulu u ligi, dok će FPN- ovci pokušati da osvoje prvo zlato u rukometu za svoj fakultet. Obe ekipe pokazale su odličnu igru tokom cele sezone, obezbedile plasman u polufinale nakon jesenjeg dela takmičenja. Za plasman u finale, FON je pobedio Saobraćajni fakultet, a FPN je bio bolji od Građevinskog fakulteta. I dok FON godinama vlada studentskim rukometom, politikolozi su ove sezone bili primer kolegama za razvoj sporta na fakultetu. Ishod utakmice zavisiće i od sastava u kojem ekipe budu došle, ali kvalitet utakmice nije upitan. Očekuje nas dobar rukomet i ozibiljna borba u ovom komšijskom derbiju.

Svi ste dobrodošli da podržite kolege u utakmicama za odličja! Oni koji ne mogu da dođu na Banjicu, prenos mogu da prate putem prenosa na stranici RTV Studentki grad. 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstDIF ili Medicina pitanje je sada
Naredni tekstIKT pobedio uporne bezbednjake za trofej Farmasi kupa
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs