RUKOMET: Rezultati SUUB lige

462

Proteklog vikenda na programu su bile tri utakmice rukometne lige Sportskog udruženja univerziteta u Beogradu. Ovi mečevi su igrani u hali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Finalni dan USSB

U prvom duelu, sastale su se dve prvoplasirane ekipe ženskog dela takmičenja Fakultet organizacionih nauka i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje. Posle uzbudljive utakmice, rukometašice Fakulteta za sport su na kraju slavile rezultatom 18:15. Odmah po završetku ovog derbija, megdan su podelili timovi Saobraćajnog fakulteta i Elekrotehničkog fakulteta. Ovaj duel je odlučivao ko će u polufinalu SUUB lige igrati sa timom Fakulteta organizacionih nauka. Saobraćajci su od početka nametnuli svoj ritam, te sigurnom igrom došli do pobede 23:18. Poslednji meč ovog vikenda bio je duel ženskih timova Saobraćajnog fakulteta i Rudarsko-geološkog fakulteta. Ovu utakmicu obeležio je deficit igračica u obe ekipe, a posle dobre igre, RGF-ovke su trijumfovale 16:6. Utakmica između Mašinskog i Građevinskog fakulteta koja je trebalo da donese novog polufinalistu je odložena.

Kompletni retultati:

Nedelja

19:30h (ž) Fakultet organizacionih nauka 15:18 Fakultet za sport i fizičko vaspitanje

20:30 (m) Saobraćajni fakultet 23:18 Elektrotehnički fakultet

21:30 (ž) Saobraćajni fakultet 6:16 Rudarsko-geološki fakultet

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstAntić brojao do 36! Poljoprivrednici uz dosta muke bolji od Biologa
Naredni tekstRutinska pobeda FSFV-a
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.