Rukomet – rezultati petog kola

78

Proteklog vikenda završeno je peto kolo Prve i Druge Univerzitetske lige u rukometu. Odigrano je ukupno deset utakmica u sportskoj sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Finalni dan USSB

Prve su na teren izašle rukometašice Rudarsko – geološkog fakulteta i Medicinskog fakulteta. Iz  neizvesnog meča kao pobednici izlaze rukometašice Rudarsko – geološkog fakulteta pri rezultatu 20:19.
Zbog nedovoljnog broja igračica, utakmica između Elektrotehničkog fakulteta i Fakulteta bezbednosti nije odigrana. Za kraj prvog dela petog kola, sastali su se rukometaši Vojne akademije i Građevinskog fakulteta, gde brojniji vojnici odnose pobedu 23:20.

U nedelju je odigrano preostalih sedam utakmica. Program je otvoren duelom između rukometaša Rudarsko – geološkog fakulteta i Građevinskog fakulteta, iz kojeg su rudari izasli kao pobednici 23:20.
Sledeći su na teren izašli rukometaši Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Visoka škola elektrotehnike i računarstva, iz neizvesne igre difovci odlaze kao pobednici 21:19.
Matematičari su bili bolji od poljoprivrednika 21:19, a Kriminalističko policijska akademija je bila bolja od Tehnološko – metalurškog fakulteta 19:10. Iz jedine ženske utakmice kao pobednice izlaze sigurnije rukometašice Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja savladavši farmaceutkinje 20:17. Za kraj petog kola odigrale su se još dve utakmice iz kojih kao pobednici odlaze rukometaši Pravnog fakulteta savladavši Elektrotehnički fakultet sa bodom razlike 16:15, dok je Fakultet organizacionih nauka bio bolji naspram Medicinskog fakulteta 24:17.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka – rezultati petog kola
Naredni tekstDuža klupa i Petrović rešili derbi meč
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.